Nejbližší koncerty
F.O.B. - Outside The Palace Walls

7.3.2012 Praha - Palác Akropolis, 19:30

Český crossover to jistě nejsou jen Cocote Minutte. O tom nás přesvědčili Atari Terror svou loňskou deskou Part 3: Final Warning, která je rozhodně na velké úrovni. Ostatně recenze na tuto desku na našich stránkách tomu jednoznačně přitakává. Kapela se zařadila mezi špičku naší rockové scény a rozhodně se tohoto místa nehodlá jen tak vzdát. Jejich tvorba je spojení profesionality a tvrdé práce. Živelnost na koncertech se samozřejmě nedá popsat. To se prostě musí zažít. Proto by každý jejich fanoušek měl vyrazit 7.3.2012 do Akropole. Odehrají zde jak věci ze své zatím poslední desky, tak něco staršího. Navíc v tomto kvalitním klubu na území hlavního města si každý koncert užijete ještě víc. Jsem hodně zvědavý na Broňu Míku ze Satisfuction, ale i na zbytek této povedené partičky.

Po jejich boku se objeví další stálice, tentokráte z Brna a nebude to nikdo jiný než Rattle Bucket. Tato skupina vznikla v roce 2003 a mají za sebou účast na velké spoustě festivalů, jako jsou Rock for people, Masters of rock či Basinfire fest nebo turné s kapelami The Switch a X-Left to die. Vydání debutového alba přichází na řadu v roce 2010 a je pojmenováno Last Generation. Na podporu tohoto alba projíždí napříč evropou a samozřejmě i českou republikou. Nyní už kapela připravuje materiál na vydání dalšího alba, které jistě dosáhne nebo i převýší kvality toho debutového.

No uznejte sami, že nevyužít možnost vidět tyto dvě partičky pohromadě v jeden den, by byl skoro hřích. Vstupenky jsou k dispozici v sítích Ticketpro.

http://www.palacakropolis.cz/program/2012-03-07

http://www.atariterror.cz/

http://www.rattlebucket.com/

Zveřejněno: 24. 02. 2012
Přečteno:
3328 x
Autor: Louluk | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář