Nejbližší koncerty
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

TartarO:s – the-6eneration-lost MCD-R 2011, vlastní náklad

Skupina TartarO:s vznikla v roce 2009, ale přesto se nejedná o žádnou začínající bandu. Jak to, říkáte si? Protože jde o pokračování starého Tartarosu, který vznikl již v roce 1991, ale bohužel později  ulehl ke spánku. Před časem se však tito muzikanti vrátili, vesele koncertují a spřádají plány do budoucna. The-6eneration-lost je třískladbové EP, které nám prozradí, kam kapela nyní směřuje.

Po spuštění prvního songu On Thorns I Exist uslyšíme, že kapela to myslí se svým hardcorem smrtelně vážně. Nejedná se o žádný popíček, ale o zajímavé hardcorové zlo. Chraptivý hlas zpěváka dobře sedí do muziky, která ukazuje, že chlapi nejsou žádní začátečníci. Některé riffy a melodie se mi líbí opravdu hodně, navíc zde uslyšíme zdvojený zpěv. Na tuhle písničku kapela připravila i videoklip, na který se určitě podívejte.

V další věci No way občas zrychlíme, ale vše se valí spíš v pomalejším tempu. Zaujala mě o něco méně než předchozí věc, ale kvalita se upřít nedá.

Vše zakončíme lhářem aneb Liar, kde se kapela dostane opět do jiné pozice, především zpěvy se zajímavě promění. Jedná se o nejmelodičtější skladbu z tohoto EP, ale rozhodně ne nejnudnější. Kapele sluší občas se transformovat do slušnějšího hávu.

Tyto tři věci určitě stačí na ukázku toho, že TartarO:s mají náboj a můžeme od nich do budoucna čekat zajímavé věci. Konkurence je ale silná, proto nesmí zaspat na vavřínech a musí se dál vyvíjet. Ještě dodám, že design je prací Deathera, poměrně čilého metalového člověka a vše bylo nachystáno v ArtCorner studiu. Přeji kapele vše nejlepší do budoucí práce a ať dále pokračují, jak jim hardcorový bůh káže.

Sestava:
  • Ra – zpěv
  • Rob Lulu – kytara, vokály
  • Wassa – baskytara vokály
  • Dave – bicí

Seznam skladeb:  
  1. On Thorns I Exist
  2. No Way
  3. Liar

Čas: 9:06

http://bandzone.cz/legendoftartaros





Zveřejněno: 08. 02. 2012
Přečteno:
3322 x
Hodnocení autora:
8 / 10

Autor: Louluk | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář