Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HUSMAN FEST

Za kapelu odpovídal basák Malý John.

Kdy byla vaše skupina založena, proč zrovna tenhle název, co znamená a co bylo prvotním impulsem její vznik?

Názov vznikol viamenej náhodne, keďže ani jeden z nás nieje nejaký veľký filozof, tak Pavel (gitara) rozhodil siete po známych a  jeden náš kamarát (zvaný Turban) nám nadhodil názov “BowelFuck“ a nám sa nesmierne zaľúbil. Znamená to “značne hlboké preštudovanie čokoládového otvoru, či už ženského alebo mužského“. Prvotný impulz sa zrodil v hlave Pavlovej a po problémoch s hľadaním bubeníka sme sa my dvaja (Pavel+John) stretli na nejakom koncerte a už sme len dohodli prvú skúšku. Tá prebehla cca v „září“ roku 2010

Představte jednotlivé členy - věk, zda již někde hráli a jak dlouho hrají na svůj nástroj?

Uprimne ani neviem, kto a  ako dlho na čo hrá:-). Kalvos - bubeník  - hrá popri „BowelFuck“ ešte v pražskej grindúderke Decomposing Manure a crust/hc kapele Intestacy, Pavel - gitara - v sebranke z Dolní Chčije Chocked by Own Vomit a ja „John“ v Mrkvanofkej formácii Pisstolero. Čo sa týka veku, ten nebudem prezrádzať... jednoznačne sme všetci ešte mládenci
 
Za jakých podmínek jste nahrávku pořídili, jak jste s ní spokojeni, jaký náklad jste od nahrávky pořídili, jak jde zatím na odbyt, jaká je cena?

Nahrávka vznikla vo veľmi priateľskej atmosfére, v už zabehnutom a veľmi kvalitnom štúdiu Davos vo Vyškove za podpory zvukového inžiniera Otyna (kucííí, dyť vy vůbec neumíte hrát, vy ožungřííí). Spokojnosť je veľká, ale samozrejme je ešte čo zlepšovať. Hudobný nosič  bol vyrobený v duchu DIY v malom náklade určenom iba na promotion. Takže sa rozdáva zadarmo:-P

Texty – proč jste rozhodli zpívat anglicky/česky kdo je autorem slov, jaká témata volíte?

Texty? oooo... tie sú širokospektrálne a pojímajú všetky problémi, ktoré my, mladý ľudia riešime každodenne, takže pivo, televízia, počítač, ženy, autá atď... nie nie, teraz vážne. Na prome sme sa rozhodli, že to urobíme bez textov, ale novo skladaný materiál snáď prinesie aj nejaké tie rýmovačky a krátke fráze.

Kdo je autorem loga, obalu, webu – jakou důležitost těmto grafickým věcem přisuzujete?

Logo pre nás vytvoril náš ďalší, veľký kamarát, dovolím si povedať vrchný grafik,“Flaťák“. Je to mladý, hodný kluk z Mrkvanova, čo vybrnkáva 6 strún v kapele Pisstolero a jeho projekte FLATV5. Dôležitosť k tomu síce prikladáme, ale skôr ku koncepčnu, ako k nejakému posolstvu.

Které kapely patří mezi vaše vzory/zdroje inspirace?

Nepovedal by som, že máme nejaké veľké vzory, určite by som spomenul kapely, ktoré si radi púšťame vo svojom volnom čase: Vomitory, Nasum, Rotten Sound, Regurgitate, Dead Infection, Neuropatia (stašie vydania).

Posílali jste nahrávku na firmy, případně na které, jaká byla/nebyla odezva?

Promo sme na pár miest posielali, ale nakoľko je to krátka doba (a doba na spracovanie je dlhšia), tak nejak veľa recenzií nevyšlo. Z tých, ktoré vyšli, sme spokoný a nakopáva nás to k ďalšiemu zlepšovaniu.

Kolik máte za sebou koncertů a který považujete za nejpovedenější?

K tejto otázke sa nemá zmysel vyjadrovať, pretože sme ešte nikde nehrali. Koncerty ale potvrdené sú, tak ľudia môžu očakávať nejaký ten masaker. Prvý zárez si dáme v pražskej „Modré Vopici“ 28.10.2011

Máte ambice ukázat se v zahraničí?

Ktorá kapela ich nemá? Samozrejme, že máme aj ambície tohoto smeru, ale všetko chce svoj čas. Prvotný je pre nás materiál, momentálne skladaný na „fullko“, ktorý bude vylisovaný s ochrannou známkou Bizarre Leprous Production.

Plány do budoucna...

Skúška, pivo, skúška, skúška, koncert, pivo, skúška, pivo, skúška, koncert, koncert, skúška, štúdio, skúška , skúška , vydanie „Fullka“,  koncert????


Web:

http://www.myspace.com/569761445

http://bandzone.cz/bowelfuck

 


Zveřejněno: 01. 09. 2011
Přečteno:
4198 x
Autor: Coornelus | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář