INSANIA

FACE OF AGONY - Hunting Season Opened, CD-R 2009, vlastní vydání

Púchovští Face Of Agony vznikli na přelomu let 95/96, když ještě před tím fungovali pod názvem  Agony. Do rukou se mi dostalo jejich v pořadí již čtvrté CD, nazvané Hunting Season Opened. Jedná se tedy o moje první setkání s kapelou, která mi tak nějak stále unikala.

Předně musím konstatovat, že moje seznámení probíhalo více než příjemné, neboť syrový thrash metal, jaký Face Of Agony oprašují na své nové nahrávce, je přesně můj šálek kávy. Dravé kytary, dynamické bicí, basa tvrdící muziku a drsný chlapácký vokál, splňují veškeré stylové požadavky, čemuž dopomáhá i vydařený zvuk ze Shaarku. Devět autorských skladeb, u kterých si musím podupávat nohou do rytmu. Jistě, škarohlídi mu mohou vyčítat neoriginalitu, starobu a já nevím co ještě, ale na mě tahle výbušná kolekce působí tak nějak nostalgicky. I když to možná není úplně přesné slovo. Perfektní thrashová jízda se vším, co k tomu patří. Máte- li rádi Slayer, bude se vám to zaručeně líbit.

Kvintet Viktor - zpěv, Chlebo - basa, Kerut - kytara, Spider - kytara a Swen - bicí, natočili zralou nahrávku a myslím, že velmi dobře ví, co dělají a baví se hudbou, kterou mají rádi a kašlou zvysoka na nějaké trendy. Dobrá práce a já jim jenom přeju, aby na svoje dílo našli nějakého vydavatele. Thrash až do smrti!

Seznam skladeb:

  1. Arrival
  2. Deliver Us To Saint Evil
  3. The Great Escape
  4. Still Alive
  5. Devil Believe In Us
  6. Born Under Red Star
  7. Lost In Time
  8. Palestina Burns
  9. Vox Populi

Čas: 35:52

 


Zveřejněno: 11. 09. 2009
Přečteno:
3357 x
Hodnocení autora:
7 / 10

Autor: Mafek | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář