Nejbližší koncerty
HEIDEN – Andzjel

29.8. Český Krumlov, 30.8. Brno, 31.8. Bratislava

29.08. – Český Krumlov – Pivovar Eggenberg – zahrada ( Open Air )
30.08. – Brno – Tenis Music Garden ( Open Air )
31.08. – Bratislava – Randal klub

Po absolvování většiny letních evropských metalových a hardcoreových festivalů a úspěšném US turné po boku Sworn Enemy a Mantic Ritual se hardcoreová legenda PRO-PAIN vrací koncem letních prázdnin na další evropské turné,  v jehož rámci se představí i v Čechách a na Slovensku.
PRO-PAIN přijíždějí do Evropy na podporu svého posledního alba „No End In Sight“ , které se setkalo s kladnými ohlasy po celém světě a PRO-PAIN se s tímto albem na okamžik podařilo proniknout i do Top 200 žebříčku Billboard, což se skupině nepodařilo od dob vydání jejího fenomenálního debutu „ Foul Taste Of Freedom „ .
Tak jako vždy i tentokrát s sebou PRO-PAIN  přivážejí i zajímavé předskupiny, kdy se představí brutální US metalcore v podání kalifornských VENGINCE a nadané německé thrash metalové formace DRONE, která se stala vyvolenou v hlasování fanoušků o účast na legendárním festivalu ve Wackenu v roce 2008 .. Nyní si chtějí tyto skupiny podmanit i tuzemské publikum .
V roli domácích hostů se potom nemůže představit nikdo jiný než legendární jihočeská mlátička LOCOMOTIVE a znojemští heavy metalcoristé X-CORE , kteří s PRO-PAIN absolvovali v posledních letech hned dvě evropská turné na podporu svého vynikajícího a kritikou velice ceněného alba „In Hell“ … Na všech koncertech se potom představí jako specialní support i belgičtí thrash coristé POWERSTROKE.
Pokud si tedy chcete užít konec prázdnin ve společnosti hustý a intenzivní muziky , jsou tyto večírky určené právě pro Vás ….

www.dead-fish-production.com


Zveřejněno: 18. 08. 2009
Přečteno:
3523 x
Autor: Hanka | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

18. 08. 2009 21:55 napsal/a Pali
www.pro-pain.szm.sk
www.pro-pain.szm.sk