Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
LLYR

Praha - Abaton, 8.4. 2004

Aby toho po březnových koncertních smrštích nebylo dost, tak duben začíná opravdu ještě více našlapaně. Hned 2.4. bude v Abatonu No Mercy festival, na který každý death metalista asi musí jít. Za šest dnů potom se bude do lidí opírat na stejném místě americká legenda hard coru PRO-PAIN.

Na jejím Evropském turné jí doprovázejí hard core partičky z Evropy a to jmenovitě z Maďarska EKTOMORF a ze Švýcarska DARK DAY DUNGEON. Všechny tři pak můžou nabídnout své novinky na stříbrných kotoučích. To samé platí i o Budějovických COLP, na jejichž desku jste už asi četli recenze v hudebních periodicích. Pěti člennou skupinu kapel pak uzavírají rovněž z Čech STATUS PRAESENTS.

Je jasný, že i když ostatní kapely mají hodně co nabídnout, čekat se bude na Pro-Pain. A s čím vlastně přijdou? Po dvou letech, kdy si u nás nebrnkli, to bude především o novince ?FISTFUL OF HATE?. Na starý pecky se taky jistě dostane, ale vzhledem k tomu, že kapela nazývá novinku, tím nejlepší co kdy udělala, hrát se bude hlavně (jak už to bývá) z ní. V discografii nejde o žádný pokus o žádný hudební kotrmelec. Kapela se spíš soustředila na vybrušování vlastního stylu ? jak hudebního, tak lyrického. Jako své favority z desky uvádí: Can you feel it?, Godspeed, American dreams a The better half of forever. Z názvů jde vyčíst, že texty se budou zaobírat podobnými tématy jako v minulosti, i když jejich myšlenky jsou více propracované.

Co na závěr? Sice jsem výše napsal, že to bude především o Pro-Pain, ale v žádném případě bych si tuhle mezinárodní směs kapel nenechal ujít celou. Začátek je už v 18:30 a jde o čtvrtek! Na stránkách pořadatele pak najdete, jak se dostat do klubu. Jen pro pořádek Abaton je 10 minut pěšky od stanice metra Palmovka.

Více na:

www.shindy.cz

www.pro-pain.org

http://ektomorf.freeweb.hu/

www.darkdaydungeon.com


Zveřejněno: 24. 03. 2004
Přečteno:
3566 x
Autor: Manafob | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář