Nejbližší koncerty
  • 24. 05. 2024MORTHYMER Mysteriózní persona, které dali život členové ...
  • 25. 05. 2024Warm-up festivalu Pod parou míří i do Ostravy! Vystoupí T...
  • 27. 05. 2024NO FUCKER - d-beat & rawpunk z New York City, známý mj. d...
  • 29. 05. 2024Violent Way (USA) + Remdik (SK)
  • 31. 05. 2024Ráďa & Pepča proudly present: "Jen pro ten dnešní den sto...
  • 03. 06. 2024HIGH ON FIRE (USA) + REPELENT SS
  • 06. 06. 2024FOSCØ (ESP) - screamo https://fosco.bandcamp.com/album/g...
  • 07. 06. 2024999 (uk), The Fialky (cz)
TELEPATIE VI

VULVECTOMY - Putrescent Clitoral Fermentation CD 2007, Amputated Vein Records

Miluji slam! Ano, tak nějak jsem reagoval při prvních tónech Italů Vulvectomy, tvořených vynikajícím vokalistou Diego Fanellim (mimo jiné skvělí Natron), kytaristou Mariem Di Giambattistou (Putrid Dismemberment) a Giorgio Cavalierem z „Deadly Strain“, pojmenovaných dle, dosti ošklivé vaginální operace. Je tedy jasné, že témata z učebnice patologie a řádný gore jim nebudou proti srsti.

Nahrávka z roku 2007, nádherně nazvaná „Putrescent Clitoral Fermentation“ začíná promluvou „Don´t pour sulphuric acid on your genitals“,  a první song, zní přesně tak, jako kdybyste toto učinili. Pomalotempý slam, bicí automat, odkopávající/odbouchávající v klídku své party, gutturální vokál tažený až odněkud z pat, riffy, které jste již slyšeli stokrát. A víte co? I po sto první to funguje. Vlivem skvělé, špinavé produkce, kterou basa brobublává jako zatuchlá bažina, kytary, které se skoro nehýbou z místa, pomalu rozřezávají maso, kůži a vůbec vše, co jim přijde do cesty. Tvoří pevně semknutou hradbu, za kterou, jako byste nemohli nikam hnout. Bicí hřebíky pak váš mozeček, míchu a zbytek, pro kapelu nepodstatných orgánů nevyhnutelně zabijí do země a až s vámi italští řezníci skončí, nebudete vědět, čí jste.

Okamžitě zapomeňte na jakékoliv inovace, Vulvectomy jedou to své, a v duchu „Devourment“ svými pomalými až středními tempy ničí vše kolem. Vokální práce je parádní prasečina, nikoliv nová, ale stále skvěle fungující a hlavně uchu lahodící.

Určitě pomohou také občasné úryvky z hodně úchylného porna (začátek čtyřky „Masturbating with Defecated Entrails“, které ke slamu prostě neodmyslitelně patří a také zde jsou na svém místě. Jen by jich mohlo být o něco více. I tak vám půlhodinka ve společnosti těchto hodných pánů uplyne jako nic a než máte vůbec čas se začít nudit, kapela stáhne z kůže poslední mrtvolu a udělá si z ní čepice. Ano, tak drsně zatím poslední nahrávka bandy zní a přiznám se, že jsem se opět utvrdil v mém názoru, že italská metalová scéna prostě šlape.

Jsem velmi potěšen a s očekáváním hledím do budoucnosti kvůli desce nové. Kapele to parádně šlape a doufám, že kvůli povinnostem vokalisty pánové na zkoušení nezanevřou. To by totiž byla škoda, jelikož pořádného slamu není nikdy dost! Poctivě oddřená osmička a mé doporučení!

P.S.: Ke coveru snad není třeba nic dodávat.

Čas: 31:22

Seznam skladeb:

  1. Festering Detatched Genitals
  2. Pusfull Hymen Liquified
  3. Depilated Cunt Twitch
  4. Masturbating with Defecated Entrails   
  5. Putrescent Clitoral Fermentation
  6. Regurgitation of Menstrual Scabs
  7. Fornicate in Putrefaction
  8. Postmortal Orifice Lubrication

http://www.myspace.com/vulvectomyslam


Zveřejněno: 02. 05. 2009
Přečteno:
3417 x
Hodnocení autora:
8 / 10

Autor: Dw | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář