Nejbližší koncerty
TELEPATIE VI

Dánští thrashový bardi HATESPHERE vyrážejí k podpoře svého nového alba TO THE NINES na evropské tour, které díky agilní agentuře ANTISTAR PRODUCTION nemine ani naší domovinu a Slovensko !

HATESPHERE hrají na pomezí thrashe a death metalu s vlivy dalších metalových stylů, v hlavách fanoušků jsou zapsaný nejenom povedeným vystoupením jakožto support MORBID ANGEL na jejich posledním tour. Mají za sebou i nespočet tour po boku kapel jako jsou KREATOR, SOILWORK, EXODUS, MASTODON, DISMEMBER a mnohé další. 
V naší zemi se neobjeví poprvé a již dříve si svou koncertní aktivitou vydobyli svou pozici. Nutno říct, že jejich směsice hudby je velmi vyvážená a zároveň velmi přitažlivá, ať již jste poslouchači thrash metalu, death metalu nebo metal coru a živé provedení skladeb dává celému souboru auru energické mašiny, která roznese na kopytech vše co jí stojí v cestě…
 Po boku HATESPHERE budete mít ještě možnost shlédnout belgické Neo-thrashery THE DYING (ex-Chimaera), stájové kolegy HATESPHERE rakouské metalisty ARTAS a každý večer budou otevírat show experimentální thrash/hc týpci SIC z Faerských Ostrovů !
TO THE NINES - je nové album HATESPHERE kde se představí nový zpěvák Joller Albrechtsen a bylo produkováno producentským guru Tue Madsenem ( EARTH CRISIS, THE HAUNTED, HEAVEN SHALL BURN atd ).
 
V roli předskokanů se objeví v Českých Budějovicích místní metalový objev DIEVISION, a v Bratislavě poté grind corová jízda INGROWING. Zajímavostí českobudějovického koncertu jistě bude že DIEVISION vystoupí až jako poslední kapela večera a pokřtí zde své nové CD – Black Deep Drown za podpory chlapíků z HATESPHERE !!!

03.04. 2009 České Budějovice – Marty´s club   ( www.martysclub.cz )
04.04. 2009 Plzeň – DK Šeříkova
05.04. 2009 Bratislava – Randal club (
www.openrock.sk )


Odkazy:
www.myspace.com/hatesphere
www.myspace.com/thedyingmusic 
www.myspace.com/artasmetal
www.myspace.com/sic
www.myspace.com/ingrowing
www.dievisionband.com

Více info na:

www.antistar-production.com


Zveřejněno: 02. 03. 2009
Přečteno:
3375 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář