Nejbližší koncerty
ASMODEUS - "Pobřeží královny Marie"

Již 4. ročník CRŸTCORE FESTU se tentokrát uskuteční 21. února 2009 v Sokolovně v Mostech u Jablunkova, v místě nacházejícím se v česko-polsko-slovenském pomezí.

Tradici započato v dubnu 2006, kdy proběhl první ročník. Festival vychází z plen, prochází jistým vývojem, až se dostává pod taktovku občanského sdružení Breakpoint booking agency, které připravilo letošní ročník.

Největším lákadlem budou zajisté FAUST AGAIN, polští death/metalcore světoběžníci z Poznaně, kteří pravidelně žhaví pódia před takovými hvězdami jako Biohazard, Born From Pain, Heaven Shall Burn, Neaera, Terror, The Ocean, Betzefer, Fall of Serenity nebo Misery Speaks. Nové album je na spadnutí, tudíž lze očekávat, krom ověřeného repertoáru, i drobný závan novoty z dílny těchto ostřílených harcovníků. Dalšími léty prověřenými cháskami, které přicházejí s aktuální deskou, na jejíž podporu vystoupí na CCF, jsou thrashoví matadoři LOCOMOTIVE, blackoví Bestiáři ADOR DORATH, nu-metalová jistota CRASHPOINT a MALIGNANT TUMOUR, jenž si svých patnáct minut slávy před Slayer zajisté prodlouží. Ucho slyšící na progresivnější metalové odnože určitě potěší zařazení formace TRANSLUNARIA.Z dalších účastnících se spolků je nasnadě vyzvednout metalcorovou naději SCOUND, jenž je na domácí půdě stále žádanějším pojmem. Metalcorový čtyřlístek doplní ALONE IN THE SILENCE a NECRONOM, jenž celou akci otevřou.

Předprodejní místa: CRŸT SHOP (Koperníkova 867, Třinec), INFO CENTRUM JABLUNKOV (Dukelská 600), ROCK PARADISE (Náměstí republiky 1, Ostrava), BLACK PITT SHOP (Mariánske namestie 31, Žilina (SK)).

Vstupné v předprodeji: 100 Kč (4 €)

Na místě: 130 Kč (5 €)


Zveřejněno: 23. 01. 2009
Přečteno:
3150 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

23. 01. 2009 00:46 napsal/a Skořepa
VÍCE INFORMACÍ
Více informací najdete na www.crytcorefest.com