Nejbližší koncerty
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Co je to vlastně ten Fekál a ta Párty??? No, diskotéka prezentující songy stejnojmenného dema legendárních, ale již dávno neaktivních Hermaphrodit asi ne, viď???

Takže informace pro nezasvěcené blek metalisty, spid salamandry a uplakané sodoomisty – tady jde především o ukázku z oboru grind core, tedy především, ovšem šanci má každý, stačí nemít hluboko do peněženky, jak říká Ossie – hlavní, jediný, bezkonkurenční a neopakovatelný to orgaňizátor této vopičárny. A hned na to konto nelze nezačít, než samotnou upoutávkou letošní fecal parti, neb to jest kapitola sama pro sebe a nutný suvenýr pro nejednoho návštěvníka. Sice loňský zásek s dívenkou na pískovišti a lupou zkoumající kopeček kakaové zmrzlinky nebyl co do zhovadilosti a originality překonán, ale o to více je zde tentokrát dán důraz na detaily a celkový obsah ilustrace a jejího propracování. Kdo neměl tu čest ještě shlédnout tuto zvrácenou mezinárodní observatoř, jakoby nebyl. Mezi námi, já být běžný smrtelník z řad civilního obyvatelstva a vidět někde na ulici tento plakát na tuto akci, jdu se tam podívat – když ne jinak - zrovna kvůli tomu obrázku, co že to je za magory okolo…

Zahajovat F.P.9 ex-ředitel Železný, jistě by použil jeho oblíbenou formuli – „dobrý den a dobrou chuť, pokud právě vobědváte“, protože jako jeho pořad i tento měl start v sobotu ve 12:00h. Otázkou je, zda-li tomu bylo dostáno, protože já byl v pravé poledne někde v Jihlavě směrem na Dé jedničku, v rámci přesunu Slavonice – Praha. Tím chci říct, že nultá (CHOKED BY OWN VOMITS – nehráli, protože někdo z jejich řad simuloval zlomeninu kosti) a první kapela (něco něco OF ANAL GARLAND) mi unikla.

Jelikož jsem si na ANÁLy hojně zapepřil na Opscínu a ani jsem nevěděl, že na fekálu mají prudit, tak co? Horší bylo to, že vokalista C.T., který byl logicky s námi ve voze, je rovněž vokalistou ostravské elektro gore fabriky BBYB / BABAYABA / 66y6, která měla nástup hnedle po análním věnci, ale čas byl náš nepřítel a milý Kino, i za zdatné navigace uvnitř hlavního města a střemhlav jízdy, dorazil na plac, když už byl vlak rozjetý. Jeho stavy a nálady cestou byly pochopitelně mrzuté až bídné, protože se na výstup připravoval a těšil very mač. …no ale ulomit zrcátko a vypustit kola nám nemusel, že??? Babu Jabu jsem moc nevnímal, jelikož jsem měl v tu chvíli úsilí s nalezením a využitím komůrky s nápisem „pro pány“. Jak symbolické – vysrat se na FEKAL PARTY (líběj rozumět, já se na ni nevysral ve smyslu, že bych nezahrál, nebo tak něco…). Další panáčky už jsem mohl plně registrovat a to z toho důvodu, že jsem rozbil distro, tedy stánek s distrem těsně vedle podia. No jo, ale voni to byli UPRISE. Kluci znají můj názor na jejich miniCD a i když je to na živo našlápnutější, pořád je to jen rychlý brutal death (…ještě někdo mi řekne, že je to grind core, tak začnu tvrdit, že Ahumado je gothic doom). Samozřejmě v rámci možností dostatečně odehraný a tak dále a nebýt Puttiho, není se ani na co dívat. Po Aprajs se vyškrábal na lešení Chymus s jeho kumpány = ISACAARUM – všichni nahastrošeni do těch jejich převleků a škrabošek. Rozjeli ten jejich tatatatatatatatatucatucatucatuca blek metal, kterému říkají nihilistic grind metal (ach jo).  Myslím, že izakarnímu standardu bylo učiněno zadosti a všem čertům muselo zvonit v uších.

Tak koho tu máme dále??? – M.A.C. Donald OF MAD osobně. Rozhodně jedna z originálních kapel české scény. Já je viděl a slyšel živě poprvé a tlačilo to dostatečně přesvědčivě, takže držím palce a jdu na pivo. Na řadě jsou první kuci francouzští, ale čert ví, kde je jim v ten moment konec. Nevím, buď propili hodinky, nebo ztratili mapu, ale ze Slavonic, kde jsme včera společně dováděli to zkrátka nezvládli na čas, takže velký šéf Prchal Filip zavelil – hrajte a my hráli. My – CEREBRAL TURBULENCY, nebo-li pro někoho hard core, pro někoho metal, ale pro nikoho grind core. Takže hard core se sipanicemi a jsme doma. Celkem sranda pozorovat ty děcka před jevištěm, jak zvědavě koukají a někteří z nich i hýbou svými těly, nebo aspoň některými díly těl. Stíráme pot a rosu na kolejích, ale French bands stále ti tam a na scénu musejí chudáci SQUASH BOWELS. Hele – první grind core kapela na této Fekal Party (anal garland prominou…) a naprostá paráda!!! Fakt grind core hudba v pravém smyslu slova a prvním plánu + nový člen kapely – solo vokalista Hubert – to svým dílem ještě o to více umocnil, takže S.B. – ano!!!!!!!!! Mezitím už se uráčili dostavit i posily z Francie. Šly takové hlášky, že jim Ozzy vyhrožoval vyloučením z klubu náročného posluchače, každopádně obě bandy z riviéry odehrály. TREPAN DEAD – nic moc, takové trochu bezhlavé a nevyzrálé, naopak filety HERPES DE CRACHAT DE FILLETTE to mastili rozhodně krutě. Málem bych zapomněl zmínit, že všichni účinkující absolvovali po svých představeních krátká prohlášení do kamery a mikrofonu, která budou použita na připravované DVD z této fekální seance 2007.

Sluníčko je na obzoru a z děr vylézají šumaři v motorkářských úborech a mejkapech. Jo, jo – smraďoši MALIGNANT TUMOUR jsou tu pro vás. Nutno podotknout, že kluci se už konečně sehráli a tento podvečer jim to opravdu hrálo. Vyvedený set a já se přehupuji z popíjení do opíjení, protože HOLOCAUSTO CANIBAL mně loni tak nebavili na ANTITREND festu, že jsem v tuto chvíli raději ožíral sebe i Puttiho. Neříkám, že je to nesmysl, nebo nějaký šit, ale mně takové riffy fakt slušně řečeno serou. Následují BLOOD, kteří by mohli se svými tlamami z fleku založit server XICHTY.DE v čele s jejich novým bratrem ve zbrani – kytaristou, který prvním dojmem působí jako totální barbar, antidietik, antihřebeník, antižehličář, antišampoňák, fakt bufeťák jak noha, ale i tak ho mám rád a KREV na koncertech taky. Už jsem náramně nalazen a připraven spáchat nějakou klukovinu, takže si beru svůj molem prožraný, odznaky ozdobený a ve Slavonicích na popelnici nalezený myslivecký klobouček, abych společně s dalšími marasníky rozjel pořádnej mlejnek, viď voe, na ty hňupy mizerný – GUT. Zvuk sice úplně v řiti, ale při troše dobré vůle sis tam to svoje našel a hlavně –  vždyť jde vo rytmus, tak jaképak „no nevím“??? A tím to zvadlo. Pak už se jen pilo a blblo. Korunu tomu dal Petr Puta z Mostu, když někde v back stage vyšňupal (vyšňupal = vyšmejdil = nalezl) igelitku s uzenými žebry – rekvizitu podiové šou od BBYB – aby on tam všechny hostil a co mu zbylo, to trejdoval s Rakušákama za cigára. Fajna akce jak tenkrát, ale už bych tam nejel …. tak aspoň jeden smajlík nakonec ;-)


Zveřejněno: 21. 09. 2007
Přečteno:
3723 x
Autor: Ct Rom | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

24. 09. 2007 15:29 napsal/a mentál
cukrovka
CT-autodRom by potřeboval doplnit zásoby cukru, asi mu dám ochutnat svůj štrůdl...
24. 09. 2007 14:28 napsal/a Wajt
u-PRASE
nemám rád škatulky, ale jediné co by snad na Uprise šlo zařadit jakž takž do death metálu, jsou s dobrou vůlí škopky, to se na mě neráčej zlobit :)
23. 09. 2007 22:05 napsal/a Sodom
článek
...\"sIpanicema\"? :-))
23. 09. 2007 20:29 napsal/a Peklop
recenze
tahle recenze mě nebaví