Nejbližší koncerty
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

Tento večer si nemůžou nechat ujít milovníci progresivní a technické muziky, ale ani jiní, neb se jedná o skutečně povedenou sestavu kapel!

Scenery - Dá se říci už kultovní kapela z Moravy. Pro ty, jež tvorbu Scenery neznají se jedná o technícký thrashující Death Metal. Okouzlují hráčské výkony, skladatelská rozmanitost, ale i šlapavé riffy : to všechno representuje hudba těchto veteránů.

F.O.B. - Táborští přivezou dávku pořádného thrash/deathu. Tam kde se ubírá na techničnosti, přídává se na hutnosti. Tato trojice je schopná předvést neuvěřitelně energickou show s parádními kytarovými sóly.

Apocryphal Death - Asi netřeba představovat. Domácí kapela tento večer odehraje naposledy v současné sestavě, aby se následně mohla uzavřít a ukázat se až v její úplnosti.

Banisher (Pl) - Totální technická jatka! Něco, co nemůže uniknout fanouškům propracované muziky. Tito Poláci ukazují Death Metal v jeho nejkomplikovanější formě. Brutalita, technika, promyšlenost. Povinnost pro příznivce Necrophagist!!!

Doriath - Pražští progressrockoví matadoři nabídnou večeru odlehčenější pohled na muziku. Ale nebojte se, že by nebylo co poslouchat. 3 pánové a dáma za mikrofonem do strun, hlasivek a blan hrábnout umí! A to pěkně zostra!

Kde : Praha, Kain

Kdy : 4.11.2006

Za kolik : 100,-

Od kolika : 20:30


Zveřejněno: 21. 10. 2006
Přečteno:
3299 x
Autor: Dharm | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář