Nejbližší koncerty
HEIDEN – Andzjel

DISINTER – As We Burn CD 2004, Morbid Records

Pozdě ale přece. Toto album si již připsalo druhý rok své existence, ovšem na stránkách Fobia zinu se ukazuje teprve teď. Inu cesta byla dlouhá, až z amerického Chicaga, kde tito death metalisté žijí a tvoří.

Kapela Disinter jistě není českému fanoušku úplně neznámá, raději však připomenu. Kapela vznikla v roce 1990 v Chicagu, ovšem více se začala prosazovat až v druhé polovině devadesátých let. Na kontě mají mimo demo nahrávek 4 řadová alba. V USA patří k poměrně dobře známým kapelám, v Evropě tomu tak není, především díky neschopným labelům, vše změnil až příchod k Morbid Records. V roce 2001 se u nás představili jako jedna z hlavních hvězd sedmého ročníku festivalu Nuclear Storm.

Jak sami vidíte nejedná se o žádné začátečníky a hudba to jen potvrzuje. Rychlý death metal vycházející z Morbid Angel či Deicide a ne nepodobný brazilským Krisiun usadí i velkého skeptika. Kdo má rád klasický death metal s dobrým zvukem a zbíječkami v bicích, nemůže bát zklamán.

Abych však kapelu zase nepřechválil, všechny tři zmíněné legendy stojí na pomyslném vrcholu skály, zatímco Disinter se stále snaží překonat okraj poslední římsy. Na druhou stranu davy horších kapel v údolí ukazují, že Disinter mají stále dobře našlápnuto. Možná jen škoda, že tak dlouho a nedaří se jim postoupit výše.

V současné době by již mělo být venku nové album, tak jsem zvědav s čím se staří pardálové předvedou. Toto album je velmi kvalitní, proč se tedy netěšit na další.

Čas: 31:58

Seznam skladeb:

  1. Go Away And Rot!!!
  2. As We Burn
  3. Black Seas Of Infinity
  4. Born To Darkness
  5. Murals Of Horror
  6. Dig Me No Grave
  7. A Curse of Pain And Hate (Burn With Me)
  8. Inferno – As We Burn Acoustic Reprise

Zveřejněno: 05. 10. 2006
Přečteno:
3464 x
Hodnocení autora:
8 / 10

Autor: Dharm | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář