Nejbližší koncerty
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

7. 5. 2024, Praha - Underdogs´

Novozélandský war metalový kult DIOCLETIAN opět v Praze. Společně s BLOODY VENGEANCE (Německo) a tuzemskými ALTARS ABLAZE. 

VSTUPENKY: https://obscure.cz/cs/tickets/detail/id/699
FB UDÁLOST: https://fb.me/e/4RwgupUOZ

Po úspěšném vystoupení na vyprodaném čtvrtém ročníku Prague Death Mass se do Evropy vrací jeden z hlavních tahounů tohoto výjimečného black metalového festivalu – DIOCLETIAN z Nového Zélandu. Na části jejich nadcházejícího evropského turné je budou jako speciální hosté doprovázet tuzemští ALTARS ABLAZE.

DIOCLETIAN jsou bezpochyby jedním z nejkultovnějších black/death metalových komand. Na jejich rané desky („Doom Cult“, „War Of All Against All“, „Gesundrian“) přísahají hordy black, death a war metalových elitářů po celém světě. Letos jim vychází nové album „Inexorable Nexus“, které podle prvních ukázek zní jako ANGELCORPSE na steroidech. Vzhledem k zemi původu kapely jsou jejich vystoupení v Evropě velmi vzácná a o to intenzivnější.

ALTARS ABLAZE patří mezi nejvýraznější zástupce tuzemského death/black metalu. Se svým prvním albem – „Life Desecration“ (vydaným v roce 2022 u Lavadome Productions) – dokáží svou nekompromisností a intenzitou směle konkurovat zavedeným jménům. Za kapelou stojí pětice ostřílených hudebníků, což dává celému projektu jasnou identitu a kvalitu, kterou oceňují nejen žánroví fanatici po celém světě.

V rámci tohoto turné se DIOCLETIAN a ALTARS ABLAZE představí také v Praze (7. května – klub Underdogs‘). Pokud vám loni uniklo vystoupení obou kapel na Prague Death Mass, máte druhou příležitost zažít tuto dvojitou brutální anihilaci, která se nebude již opakovat. Nesvatou dvojici doplní ještě BLOODY VENGEANCE z Německa – nutnost pro fanoušky starých VULCANO a SARCOFAGO!
 


Zveřejněno: 16. 03. 2024
Přečteno:
92 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář