TELEPATIE VI

14. 11. 2023 – Praha, Rock Café

Probuzení Síly… Star Wars Metal míří na Zemi!

Není to tak dávno, v jedné ne až tak vzdálené galaxii… kdy za účelem vytvoření nezastavitelné hudební „síly“ vznikla kapela, jakou vesmír ještě neviděl. GALACTIC EMPIRE!
Ti úchvatným přetvořením klasických skladeb legendárního skladatele Johna Williamse z kultovní ságy STAR WARS do metalové podoby vytvořili něco, čeho se obávají v mnoha hvězdných soustavách.

To něco tvoří nejznámější a nejobávanější padouši galaxie vč. Dartha Vadera a odhodlání GALACTIC EMPIRE plnit své poslání nemá ve věrnosti Williamových partitur obdoby. Od „The Imperial March“ až po rozmáchlé kytary „Duel of the Fates“ tahle progmetalová skvadra skutečně vytvořila ‚Sílu‘, v níž se fandovství a hudba nepřekrývají, ale spojují a vytvářejí portál do jiného světa.

GALACTIC EMPIRE prostřednictvím YouTube debutovali v prosinci 2015 svou verzí „Main Theme“, po níž na jaře 2016 následovalo jejich pojetí „The Imperial March“. Po úspěšné crowdfundingové kampani na nahrávání alba a turné podepsali smlouvu a jejich eponymní debut se objevil v únoru 2017, který následovala deska „Episode II“. Letos vydali album „Special Edition“ a čerstvě na kontě mají singly, jež jim otevírají cestu i k dalším filmovým klasikám.

V roli předkapely budou HURRICANE ON SATURN, kteří se na sklonku roku 2019 vynořili z ničeho nic na pokraji bouře se svým jedinečným ‚mimožánrovým‘ přístupem kombinujícím EDM, metal, rap a post-hardcore se silně rozpoznatelnou vizuální podobou.

FB event: https://fb.me/e/4pMWbwsFw
e-TICKET: https://obscure.cz/cs/tickets/detail/id/599
Předprodej viz e-TICKET výše, dále pak v sítích GoOut a Ticketmaster.


Zveřejněno: 09. 11. 2021
Přečteno:
199 x
Autor: Coornelus | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář