Nejbližší koncerty
F.O.B. - Outside The Palace Walls

23. 2. 2024 - Písek, Divadlo Pod Čarou

Sepultura, Sarcofago, Holocausto, Vulcano, Korzus, Chakal... a SEX TRASH! Ano, jedna z prvních thrashmetalových kapel nevyčerpatelné brazilské scény míří konečně do Evropy a jediný koncert v Česku odehraje poslední únorový pátek v Písku. Na tour je doprovodí blackmetalová trojice OUTLAW.

Start: 19:00
Kapely: 20:00 - 22:00

SEX TRASH / POSLECH

Zejména na konci osmdesátek patřili SEX TRASH ke špičce brazilského thrashe a pomyslným vrcholem kapely je deska „Sexual Carnage“ z roku 1990, která dnes platí za žánrový kult po celém světě. Zběsilost, agresivita, autentický zvuk a originální songwriting. I když uteklo více než 30 let a SEX TRASH vydali i pár dalších nahrávek, tohle album je nepřekonatelné a právem se řadí k tomu nejlepšímu, co brazilská scéna vyplodila. V Písku se bude samozřejmě hrát převážně z této zběsilné nahrávky. Alcoholic Mosh!

OUTLAW / POSLECH

Ten, kdo do Písku na koncerty chodí pravidelně, si bude jméno kapely pamatovat z Thrash Nightmare festu v roce 2021, kdy zde kapela vystoupila v rámci tour s Power from Hell. Nyní se do města nad Otavou vrací s novou deskou „Reaching Beyond Assiah“ a znovu přivezou dřevní black metal, který chytne za srdce ty, kteří mají rádi žánrové klasiky.

VSTUPENKY
Info o akci
Website

Pořadatel: Thrash Nightmare Promotion


Zveřejněno: 12. 02. 2022
Přečteno:
390 x
Autor: Peťan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář