Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
LLYR

2. 12. 2022, Polná

Konečně! METALURGIA FESTIVAL se vrací v plný síle s pořadovým číslem 3, připravený vám vidlema rozčísnout hřebínek a náručí plnou metalu vám setnout temeno hlavy! Necháš se skalpovat a ještě rád, protože tahle show nemá obdoby a opět jsme pro vás vybrali to nejlepší z českýho metal/punku - černotu a bahno, násilí a dřevno, pulzující energie, pot a krev, lebky a hnáty, a struny napnutý k prasknutí! Čekají na datum s velkým písmenem D na začátku - 2. 12. 2022!!!! Tento den ve 20:00 započne tato brutální a nekompromisní seance v Polné, ve starém a dobře známém Polenském klubu, jehož dveře vězí uprostřed hradební stěny nad rybníkem Peklo! Jak příznačné! Takže buďte tam, připravení se nechat sejmout pěticí bombastických kapel, připravení na nehoráznou pařbu a kalbu! Ostrý lokty a nasranost s sebou, pivo bude! Odpočítávání právě začalo! 

Hrají: 

DEATH CULTURE DEPRIVATION 
(raw hardcore punk / Herálec) 
(https://deathculture.bandcamp.com)
A začneme punkově! Tahle ostrosrst se zpěvačkou v čele nás semele svým jedovatým surovým dřevním hardcore punkem s depresivními texty, ostrou kytarovou stěnou a Poison Ivy feelingem! Pojď si cucnout týhle dobroty a bacha na břečťan! Jestli to dáš, tak už dáš všechno! 

DEVIANCE 
(old skull thrash metal / Brno) 
Tihle borci z Brna nám přivezou svůj skvělej thrash metal alá METALLICA na Ride the Lightning, perfektní zpěvy i sóla, hutný kytarový motivy, a porci řezavejch riffů a kotel moshe! Tak hoď poleno do Viadrusu, vypni doma telku a tátu v džísce vem s sebou! Nebudeš litovat! 

PRŮMYSLOVÁ SMRT 
(extreme maniac hardcore grind / Jihlava) 
Místní borci! Ano, je to tak - kořeny týhle kapely leží v Polné a po velice dlouhý době se tahle nekompromisní cháska ukáže v Polné a okolí v plný síle jak na pódiu tak na baru! Originální metal grindcore thrash blast beat punk attack se zvukem jak kovadlina puštěná do výtahový šachty a stejně tak ostrou hrou a live show! Magor zpěvák a borci, co prostě umí skládat riffy - tohle je trademark Made by Průmyslová smrt! Přijď hodit očko a odejdeš bez něj! Neuvěříš! 

FAÜST 
(dirty thrash metal / Praha) 
A je to tady! Konečně tahle partička neznabohů a úchylů zavítá na Vysočinu, a buďme rádi, že právě k nám! FAÜST hrnou nekompromisní thrash metal útok ostrej jak břitva, která je lehce pocákaná krví z heavy a doom metalu a taky pár kapkama z kůzlete punku! Borci jsou krom toho, že jednou jak mašina i neuvěřitelně vtipní, takže věříme, že jejich ostrovtip i ostrothrash ti komplet zacelí hlavu rozjebanou po celým týdnu z práce! Garance spokojenosti zákazníka řešíme na vstupu! 

NARCOSA 
(death metal crust punk / Praha) 
A poslední pán na holení a akci uzavře NARCOSA! Špinavej punkovej death metal se silným odkazem na kultovní kapely jako BOLT THROWER nebo SACRILEGE s agresivním Havranem svíjícím se jako v posledním tažení do poslední bitvy na vokále a se Zebrou na kytaře - neděláme si srandu! :D :D Tihle borci do nás napumpují pár nekompromisních valivých temp a postaví hutnou špinavou kytarovou stěnu, kterou rázem srazí a dodělají nás! A pak už jen -  kalba! 

METALURGIA FESTIVAL vol. 3 
Polná, Polenský klub 

Pátek 2. 12. 2022 
Bude překvapení, zůstaň ve spojení!!!! 
Dotazy na: 
mipunk@seznam.cz 

Klub zůstane otevřen do prvních ranních spojů, no stress!!!! 
Pokud budeš potřebovat, dáme ti číslo na taxíka! 
Zvuk bude skvělý jako vždy! 
Vstupný - akorát! 
 


Zveřejněno: 02. 03. 2021
Přečteno:
649 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

10. 11. 2022 22:31 napsal/a Mičl
Spojení
na fb event pro novinky a info zde: https://www.facebook.com/events/5861427490557669