Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

12. & 13. 3. 2021

Stream Must Go On Volume 3 & 4!
Živé koncerty jsou stále v nedohlednu. A proto streamujeme dál. Tentokrát punk rock a rock´n´roll, v těch nejlahodnějších podobách. Dva večery, 8 statečných kapel - věrných sedmičkářů, s top zvukem (pan Kuře) i obrazem (AVC ČVUT). Při přestavbách rozhovory pod hlavičkou Kids And Heroes Magazine. Pokud budete chtít klub podpořit, budeme vám nesmírně vděční, stačí zakoupit virtuální vstupenku v libovolné výši na Goout.net. Pomůže i jakákoliv mediální podpora. Stream bude od neděle 14.3 zdarma ke shlédnutí komukoliv a kdykoliv až do skonání internetů. DĚKUJEME VÁM! S vámi to dáme!

FB EVENT


PÁTEK 12.3.2021, 19:30
Tickets: https://goout.net/cs/beneficni-stream-pro-sedmicku/szulhfr/

GIRL ON HORSE
https://www.facebook.com/girlonhorse
Páteční večer otevře mladá krev z garážového podsvětí Mělníka. Rock´n´Roll Garage Punk Rock, od každého ždibec, dohromady pěkně peprný kulový blesk - volume doprava, tři figury jako rozbušky, co se na pódiu odjistí a záhy vybuchnou. Poprvé, ale určitě ne naposled, živě (neživě) na 007!
THE VOLUME
https://www.facebook.com/thevolumeband
Žižkov tasí z rukávu silné eso. Kapela poměrně nová, ale postavy známé, až provařené. Punk Rock hutný a melodický. Šlape to jako blázen. No jako byste byli za velkou louží na stadiónu a koukali na support band Social Distortion! Pánové odehráli na 007 svou premiéru loni na jaře a vytřeli nám všem zraky i slechy! Děkujeme za last minute účast. Těšíme se na facku čistokrevnýho Punk Rock and Rollu!!
SOUR BITCH
https://www.facebook.com/sourbcz
Holky slaví 13 let od svého vzniku! To, kam to s kapelou dotáhly, je neuvěřitelné. Každý jejich koncert bere dech. Beze srandy, ony jsou světové! Našli tu nejlepší kombinaci punku, rocku, rock and rollu, ale i underground popíku. Celý to dohromady funguje v každičkým šroubku. Kabriolet, slunce pálí, vítr v nekonečně dlouhých vlasech, černý brýle musí být, drink, cígo a jízda tvýho života. Kick Ass Dámská Jízda!
THE GANGNAILS
https://www.facebook.com/thegangnails
This is Baron Prášil kurňa skvělej Rock and Roll! Veteráni na scéně, since 2000, ovšem hoši stále duchem mladí, hudební invencí i odolností jater taktéž. Sestava pozměněna, nová deska na dohled i na omak, už je moct rozjet živé koncerty a zahltit publikum jednou peckou za druhou. Tak do té doby alespoň on lajn ochutnávka, pěkně s tanečkem přes tři pekla, punk, rock and roll, rockabilly, psychobilly, námořnický blues a kdo ví co ještě pánové hodí do placu. Každopádně to umí házet skvěle!


SOBOTA 13.3.2021, 19:30
Tickets: https://goout.net/cs/listky/beneficni-stream-pro-sedmicku/aibi/

HIPPIE CHIPPIES
https://www.facebook.com/hippiechippies
Nejdřív dlouhý seznam kapel, z jejichž útrob pochází členové nové skandální formace Hippie Chippes. Anyway, Dead Letters, Bezobav s obavou, THE OXX, New/Old, Cirguz, The Junk Food. Dále prozradíme něco z peprného koktejlu, co hoši v atomovém krytu namíchali. Nálož country, špetka punku, facka folku, filthy kytary, chřestýše, tamburína a kovbojské zpěvy. A na závěr doplníme scenérii. Route 66, truck s návěsem, oblak prachu za ním, přes silnici vítr pofukuje kutálející se trávu. Truck staví u zaplivanýho baru, kde pro partu zhýralců a šlapek hraje pět podezřelých zombie muzikantů.. no a show (nebo zápletka v tarantinovským filmu) může začít!
KUNG-FU GIRLZ
https://www.facebook.com/kungfugirlz
Ach ty Kung-Fu Holky. K Sedmičce už prostě patří. Za 10 let vytunili svoje prostopášné punk rockové orgie k dokonalosti. Vyždímali do nich luxusní pohodička melodie a riffy jako víno, ale taky svůj nekontrolovaný vztek a přesně mířené údery pěstí, tempo přesně tak akorát na uhnání jezevce v říji, svět punk rocku je v Čechách ještě stále v pořádku, díky vám hoši. Jo a kupujte jejich super novou desku, je to nehorázná jízda!
ARROGANT TWINS
https://www.facebook.com/arroganttwins
Toto zpupné siamské hudební těleso nemá v Čechách obdoby. Totální kulervoucí master piece jen ve dvou lidech. Rock And Roll kousavý jako Piraňa, vtipný jako Fantozzi, stylově prezentovaný a na vysoké úrovni jako Profesionálové. Nedá se úplně popsat. Musí se zažít. Volume do prava, nadávky návdavkem, poškození vašeho monitoru a repráků zavařením je dosti možné.
THE ROCKET DOGZ
https://www.facebook.com/therocketdogz
Kam čert nemůže, nastrčí tyhle tři psychouše! Pražské elitní raketové komando The Rocket Dogz. Mazaným vysoko rychlostním Rock And Rollem válcují všechna možná i nemožná publika už 14 let. Atmosféra každého jejich živého koncertu se dá ihned při servírování nakrájet a osmažit na kůrčičku. Jsme si naprosto jisti, že vás předávkují svou energií i přes obrazovku. Mějte po ruce něco na uklidnění. This is Zombie Maso Psycho Rock´n´Roll!
-- 
KLUB 007 STRAHOV
Chaloupeckého 1903/Blok 7, Praha 6, Koleje Strahov, 169 00
www.klub007strahov.cz
agent@klub007strahov.cz
www.facebook.com/klub007strahov
skype: klub007strahov
tel. +420775260072


Zveřejněno: 06. 03. 2020
Přečteno:
501 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář