Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
INSANIA

A je to tady, léto přichází a s ním i festivalové běsnění. Po všech metalových festech je tu i jeden odpočinkový na ostrově u břehů Sázavy.

Nese název SÁZAVAFEST a letos se koná již jeho páté pokračování. Předprodej na tuto akcičku, která si jistě zaslouží pozornost, byl již zahájen. Lupeník tedy můžete koupit v síti Ticketpro a Ticketstream. A kdy že se to festiválek vlastně koná a kde přesně???? A kdo že letos zahraje???

4.-7.8.2005 areál Ostrov a okolí, město Sázava u Benešova (sjezd 34 Ostředek z D1)

- 4 dny - 5 scén - 80 učinkujících -

WORLD MUSIC, POP, ROCK, REGGAE, SKA, HIP HOP, ZAHRANIČNÍ HOSTÉ, FILMY, DIVADLA, AUTORSKÁ ČTENÍ, NAŠE BEST OF ČESKÉ SUPERSTAR, NATÁČENÍ FILMU ?RAFŤÁCI? (VOLNÉ POKRAČOVÁNÍ SNOWBOARĎÁKŮ) Scény: Radio 1, Houser, Indický stan, doprovodné sportovní atrakce, workshopy, soutěže ad.

POTVRZENÍ INTERPRETI:

J.A.R. - ANETA LANGEROVÁ - CHINASKI - MIG 21-ANNA K- B.S.P.- -MŇÁGA A ŽĎORP - TRABAND - ŠVIHADLO -POLEMIC (SK)-UDG- -STO ZVÍŘAT  -WOHNOUT - HORKÝŽE SLÍŽE (SK) - INÉ KAFE - GAIA MESIAH - VYPSANÁ FIXA - KURTIZÁNY Z 25 AVENUE - VLADIMÍR MIŠÍK - KAREL PLÍHAL - MICHAL VIEWEGH - Bushcraft (GB) - Papa Style & Baldas (FR)-Lord Bishop (USA) -

Prvním z potvrzených zahraničních účastníků Sázavafestu je exotická černošská skupina Lord Bishop (USA), která ve své hudbě čerpá z kořenů černošské hudby a výsledkem je originální fůze funku, blues, soulu, hip-hopu s popem (www.lordbishop.org). Dále v Sázavě přivítáme i francouzskou reggae/dubovou kapelu Papa Style & Baldas (http://papastyle.baldas.free.fr), která má na svém kontě třeba předskakování legendárním Black Uhuru či Dillinger. Další zahraniční kapely jsou v jednání.

Rising star:

Naše festivalová edice světových vycházejících hvězd, v loňském roce zastoupená australskými Loonaloop má letos britské kořeny. Jeden z největších objevů aktuální londýnské hudební scény se jmenuje Bushcraft (www.bushcraft.biz), exkluzivně se poprvé představí u nás pouze na Sázavafestu. Kvartetu plnému různých barev kůže kraluje charismatická černoška Anthem, nejvíce si hudebně pochutnají příznivci Skin (Skunk Anansie) a Gwen Stefani (No Doubt).


Zveřejněno: 29. 05. 2005
Přečteno:
3706 x
Autor: Agos | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář