Nejbližší koncerty
DARK GAMBALLE – „Dobrý lhář“

Tentokrát jsme vyrazili za hranice jen na dva koncerty, ale rozhodně to stálo za to.

Pátek 14.4. Strasbourgh /Francie/

V pátek dopoledne kolem deváté hodiny vyrážíme v kompletní sestavě západním směrem na pomezí Francie a Německa. Město Štrasburk je známo nejspíše z médií coby centrum nějakých evropských institucí, naším cílem byl ale místní klub, kam nás na oplátku za loňské minitour po ČR pozvala francouzská kapela BLOODY SIGN. Jak bývá naším zvykem, opět jsme přijeli pozdě (o cca 2 hodiny), ale i tak zbyl čas na zvukovku. Klub byl docela velkej a zvláštní bylo že kluci z BS ho měli kompletně pronajatej včetně baru a nakonec museli vše poctivě uklidit, no moc jsme jim s tim nepomohli?.

Akci zahájili BLOODY SIGN ? výborně a se skvělým zvukem. Po nich jsme se na pódium vysoukali my a narvali lidem do hlav ten náš darkblack/death metal a nutno říct, že se jim to docela zamlouvalo. To podle průvanu pod pódiem... Odehráli jsme všechno, co jsme měli a ještě jeden song zopakovali. Fakt dost dobrá akce a prej s výborným zvukem. Nakonec hráli SIFFLE CHOPES (lidi z Bloody Sign) - revival thrash metal kapel, takže se hrálo od Sodom, Kreator, Morbid Angel atd. Celkem cca 100 lidiček na místě.

Trochu jsme pobalili věci a připravovali se na spánek, no nějak jsme spát nestihli. Najednou bylo ráno, hodně piva vypito (kafe taky) a nadešel čas na přesun do Mnichova.

Sobota 15.4. Munchen /Německo/

Jelikož jsem toho přes noc moc nenaspal, tak si z cesty moc nepamatuju, jen vim ze nám bylo dost blbě a že BLOODY SIGN odepsali jejich Peugeota na dálnici (porucha převodovky). Na sjezdu z dálnice voláme Danimu (organizátor dnešní akce, skvělěj kámoš a častej návštěvník OHF), kterej po chvíli přijíždí na domluvené místo a vede nás do klubu s názven ?TITANIC CITY?. Jen co jsme vybalili nástrojovku, hrneme se pro něco k jídlu, přeci jenom hlad je sviňa. Kolegové z kapely vyrazili do města a já hodil pár slov s Danim a pár známými. Klub se nachází v centru Mnichova a zvenku vypadá celkem nenápadně. Jedinou nevýhodou je že musíme tahat aparát do ?podpalubí? ale jinak pohoda. Je očekávána slušná návštěvnost a opět zbyl čas i na zvukovku, což se docela hodilo vzhledem k našemu stavu?.

První ten večer hráli CRIMSON STEEL, skvělá thrashovka se šíleným zpěvákem a absolutně skvělej zvuk. Po nich jdou na plac dorazivší BLOODY SIGN a perou do lidí ten jejich rychlej nářez a ještě cover Agent Orange od Sodom. Pak už jsme na řadě my - intro a jde se na věc. Náš klasickej set, lidi běsní a nebejt Honzovo přetržené struny, tak výborný vystoupení. Úplně nakonec ještě opakujeme song V temnotách a pak už mizíme unaveni z pódia.  Prodávám nějaká CD?s a trika a asi po hodině se loučíme s Danim a pomalu vyrážíme k domovu.

A to je pro tentokrát vše ...

www.avenger.web.wo.cz


Zveřejněno: 20. 04. 2005
Přečteno:
3391 x
Autor: Rámus | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář