Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

Pořádající agentura Pragokoncert dokončuje dramaturgii letošního ročníku největšího letního open-air festivalu v ČR - Masters Of Rock!

O tom, že slovo ?největší? opravdu není nijak od věci, nás v celých třech prázdninových dnech 15. ? 17.7.2005 v již tradičním areálu likérky R. Jelínek v srdci Valašského království, ve Vizovicích, přesvědčí nejedna velká, skvělá, zářivá hvězda světového metalu či rocku, doplněná kompletní českou hudební špičkou! Na webových stránkách festivalu www.mastersofrock.cz můžete sledovat pravidelně nejžhavější novinky, můžete zde soutěžit o zajímavé ceny, podiskutovat si na festivalovém fóru a objednat si vstupenky!

Line-up letošního ročníku je více jak nabitý velkými světovými hvězdami a v tomto ohledu snese srovnání s řadou velkých, již zavedených zahraničních festivalů. Vždyť američtí MANOWAR hrají německý Earthshaker festival, a to až jako druhý v pořadí! Znamená to, že světová premiéra živého vystoupení Manowar s filharmonií a sborem, jakožto i křest nového singlu náleží právě českému ?Masters Of Rock?. RHAPSODY v tomto směru stejně jako Manowar odehrají na ?Masters? jedno ze dvou exkluzivních evropských vystoupení tohoto léta, a to navíc po delší koncertní pauze. NIGHTWISH je absolutním headlinerem letošního Wackenu, kde jako co-headlineři vystoupí ještě HAMMERFALL a EDGUY. Jinak Hammerfall je možno ještě spatřit třeba na legendárním Sweden Rocku. Ve výčtu působení hvězd festivalu Masters Of Rock na dalších významných evropských festivalech bychom mohli pokračovat. Důležité pro nás v Česku je, že je máme tady, a že také díky nim se stáváme festivalem evropského významu, na který se sjíždějí fanoušci z řady zemí světa. Pořadatelská agentura Pragokoncert doposud eviduje rockové a metalové fans z celkem 22 následujících zemí: Austrálie, Belgie, Bulharsko, Estonsko, Francie, Irsko, Itálie, Izrael, Litva, Maďarsko, Německo, Nizozemí, Portugalsko, Polsko, Rakousko, Rumunsko, Rusko, Slovensko, Švédsko, Švýcarsko, USA, Velká Británie. Takže i v publiku, nejen na scéně, to bude velmi mezinárodní.

Jinak v již nabitém programu festivalu se objevují další dvě zahraniční novinky. Z USA, ze společnosti ?Magic Circle Music? Joey De Maia, k nám ve světové premiéře zavítá kapela HOLYHELL. Pandořina skříňka, plná vášně a melodické síly, spojená s nejnovějším a nejkrásnějším metalovým hlasem dneška, hlasem Marie Breon, se otevře na pódiu festivalu Masters Of Rock. Holyhell je ?all star? kapela, vedená mistrem Joe Stumpem ?The Shred Lord?, po celém světe známým svým power metalovým stylem hraní i psaní, který svou energií spálí jednu stranu pódia, přičemž na druhé straně bude nemilosrdně ?pálit? Tom Hess, kytarový démon z Chicaga. Holyhell slibuje totální, metalovou, přitom melodickou devastaci pod značkou mystična a kouzla metalu.

Druhou novinkou v programu z USA bude LORD BISHOP míchající Rock´n´roll, funky a svébytný černošský sex-appeal. Velmi vkusně vstřebávají a zpracovávají pozitivní vlivy gigantů světového rocku jako např. Jimi Hendrix, James Brown, Frank Zappa, John Lennon, Kurt Cobain, Tina Turner a Janis Joplin.

Mezi tuzemskými kapelami došlo k malé změně. Jelikož došlo ke zrušení vystoupení ze strany skupiny Škwor, přibrali jsme na jejich místo moravskou kapelu SHAARK.

A jak se vykrystalizoval program na jednotlivé dny? Tady je rozpis.

  • Pátek 15.7. ? NIGHTWISH, Edguy, Rage, Subway To Sally, Chinaski, Lenka Dusilová, Dark Gamballe a Vypsaná fixa.
  • Sobota 16.7. ? MANOWAR, Rhapsody, Die Happy, Holyhell, Skarface, Uniklubi, KJU:, Lord Bishop, Kurtizány z 25. avenue, Desmod, Doctor PP, Brouci, Shaark a Checkpoint.
  • Neděle 17.7. ? HAMMERFALL, Waltari, Sweet, Tři Sestry, Divokej Bill, Wohnout, Ratos De Porao, Plexis, Insania, Silent Streem Of Godless Elegy, Southpaw, Tleskač, SPS a NVÚ.

Co dodat? Vstupenky na tento velkolepý letní svátek rocku a metalu jsou k dostání jak u pořádající agentury Pragokoncert (tel. 577 432 420, 777 701 591 a na dobírku: dupalova@pragokoncert.com), tak na stránkách www.mastersofrock.cz a dále ve všech předprodejních sítích Ticketpro, Ticket-Art, Ticketportal (i na SLOVENSKU) a Ticketstream a ve všech obvyklých předprodejích. A pozor! Cena 3 denní permanentky bude celý květen 800,-Kč!

Více informací najdete na www.mastersofrock.cz.

Tož v létě ahoooj! :-)

Zdroj: www.pragokoncert.com


Zveřejněno: 13. 04. 2005
Přečteno:
3201 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář