Nejbližší koncerty
  • 17. 05. 2024MÍSTNÍ FESŤÁK 2024 ☆ Nepravidelně pořádaný a pokaždé t...
  • 17. 05. 2024Libido Challenge po třech dobách ledových konečně chřtí d...
  • 18. 05. 2024Nehledali se, až se nenašli. Kiss Me Kojak a Fetch! patří...
  • 18. 05. 2024BELL WITCH (USA) + THE KEENING (USA)
  • 24. 05. 2024MORTHYMER Mysteriózní persona, které dali život členové ...
  • 25. 05. 2024Warm-up festivalu Pod parou míří i do Ostravy! Vystoupí T...
  • 27. 05. 2024NO FUCKER - d-beat & rawpunk z New York City, známý mj. d...
  • 29. 05. 2024Violent Way (USA) + Remdik (SK)
LLYR

DEGRADE - Lost Torso Found CD 2006 - Permeated Records

A jdeme na to pěkně zostra. Švédsko, rok 2002, město Lidköping. Victor, Kristian a Berto, nebo-li growlující kytarista, basák a bubeník. V průběhu se přidali i zpěvák Manne a kytarista Söder. Nula trojka přináší demáč Feasting On Bloody Chunks, aby ho o dva roky později následovalo mini album Hanged And Disemboweled pro Permeated Records, pro které pořídili během léta 2006 i nejaktuálnější Lost Torso Found. Vydali ho 28. Listopadu. Stačí.

Setsakramentsky typický brutal death floridského střihu s nějakými těmi hardcore houpavými uvolňovačkami. Velmi dobrý, hutný sound a řežba od začátku do konce. Bez kompromisů. Rozstřílejí vás bubenickou artilérii, rozsekají brutal riffy, ubijou goliášsky zhutnělou basou jako baseballovou pálkou a roznesou v zubech štěkajícího zabijáka s krutě masivní čelistí. Naběhnuté žíly, vražedné pohledy, testosteron, krev, nervní strkanice… Bít a ubít -  zmasakrovat! Slušivé brutal deathové poryvy. Groovy death ala Disavowed. Když jsme u Holanďanů, tak jejich deska mě nebaví tolik, co Lost Torso Found. Jenže já to rád přehlednější. Degrade kopou jedním kopytem, a když pro změnu začnou druhým, dohledáte stejné stopy, stejnou hloubku vyryté jamky. Valí se kupředu jak buldozer. Jako ožralé pako přes silnici. Proti zdi, proti vám. Slídí mezi pražci, údery a řevem. Chtějí prostě vydrtit skepsi, rozmasírovat nervní soustavu, užít si tu techniku a burácivou řeholi. Příjemná death metalová facka, respektive šupa pod oko. Upleskaná, ukopaná, ugrcaná, rozdováděná a kdoví jaká ještě muzika. Nebezpečně extrémní. Undergroundová.

Pokud máte rádi brutal death amerického střihu, bude se vám zamlouvat i tato deska. Má drive. Jede si svůj technický downhill a trhá, devastuje. Rytmicky se rozpíná od grindových sypaček po zasekávající pasáže. Nic nového pod sluncem, a nezapamatujete si ani riff. Album jsem slyšel snad pětkrát a nevzpomenu si ani na jeden fragment. Jde o pěšáckou věc. Degrade kašlou na pecky na mundůru. Celkově však nahrávka sype a disponuje přesně tou atmosférou, jakou každý fanda brutal deathu vyhledává. Splňuje vše do puntíku, co se mantinelů žánru týče. Zde se neseknete. Musíte mít přesně tu chuť na brutální smrtící kov, aby vás Lost Torso Found zahřálo u srdce. Průměrná dělovka, která vám může dát křídla, pokud si je vyžádáte. Fakt už nevím, co tam napsat. Snad jen body.

Čas: 31:06

Tracklist:

  1. Torso Extraction
  2. Prenatal Butchery
  3. Blood Rampage
  4. Lost Torso Found
  5. Bag of Disposed Organs
  6. Drastical Dismemberment
  7. B.T.K.
  8. United In Brutality
  9. Degraded Into Worms MK2

Web: http://www.degrade.se 


Zveřejněno: 03. 12. 2007
Přečteno:
3522 x
Hodnocení autora:
6 / 10

Autor: Skořepa | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář