Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
INSANIA

Obscene Extreme Festival zveřejnil další kapely, které se zůčastní letošního ročníku.

ZBĚSILÉ, GRINDUJÍCÍ A VESELÉ DUO!!! Kdo by neznal Donatela, Rafaela... oh, blbost... ale jména Piti, Tobi a hlavně název německé kapely TURTLE RAGE, by neměl být znalcům extrému neznámý. S obrovskou nadsázkou, ovlivnění komiksovým seriálem želvy Ninja a s pedálem rychlosti sešlápnutým až na podlahu, nám TURTLE RAGE přijedou na OEF ukázat něco z jejich mutantní kuchyně. Hardcore, punk, grindcore... vše je jedno, když vás masakrují tito ninjové s krunýřem na zádech!!! I mistr Tříska se jim klaní!!!

CESTA SLUDGEOVÝM BAHNEM!!! Tak tady řádně zpomalíme a zatěžkáme beaty a riffy!!! Sludge není typickým stylem hraným na Obscene Extreme, ale i toto pomalé bahno dokáže být neuvěřitelně heavy. Česká banda GOSPEL OF THE FUTURE nám toto sludge řemeslo předvede na světové úrovni. Moravské kvarteto začalo po přelomu milénia jako Hard Core banda, ale stále zpomalovali a tak ve finále jednou v opravdu těžkém, pomalém sludge, postaveným na hardcorovém základu. Ohlasy na koncerty a recenze na desky GOSPEL OF THE FUTURE posunují tyto maníky do první ligy extrémní muziky!!! To bahno, co na nás vylijí na OEF bude velmi těžké!!!

TUPA TUPA ŠÍLENSTVÍ!!! SLUP!!! Další potvrzenou kapelou je SLUP! Za pozornost rozhodně stojí! Nové songy a album ,,Perverze Trinity" vám představí právě na letošním OEF. Tenhle Guttural gore grind pro sado-maso fans GUT nebo CBT je ta správná volba! Perverzní songy a bublající vokál, který ochromí Vaše sluchovody, rozhodně stojí za poslech!!! Přijď podpořit tuhle bandu z Brna a přesvědč se sám. Na živo se s tím nemazlí a rozhejbou vaše boky pěkně do rytmu! Bude latex perverze party!!!

Facebook

Web

 

 


Publikováno: 20. 06. 2021
Autor: Bury

Fotogalerie