TRNY & ŽILETKY "Podměstí"

LEMONHEART CLUB vydávají nové (digitální) album "Nevědomí". Materiál by měl potěšit sluchovody posluchačů holdujícím žánrům jako jsou sludge, noise a drone.


Obsazení:

Aleš "Mils" Hubáček - kytara, ruchy, šumy, nálady, opojení

Jiří "Jorge" Gewinner - zpěv

Michal "Bota" Sobotka - bicí

Adam "Willie" Řeháček - basa

 

Styl: Sludge, Drone, Noise, Alternative

Formát: Digitální

Nahráno: Automatic studio, Bicí HC3 studio

Mix&Mastering: Mr. Bota

Grafika: Jorge

Místo: Bílovec

 

Discografie:


1997 - My theatre

1999  - Barvy

2002 - Malé věci k tanci

2004 -My dva

2010 - Likvidace

2013 -Shift

2014 - Deep

2018 - In Hours

2020 - Nevědomí

 

Links:

https://open.spotify.com/album/7F670PRLGSUK9ZCnQE8vL1?si=XUP16E3QRGasbQcXLAuHtg

https://www.facebook.com/lemonheartclub/

https://www.instagram.com/lemonheart_club/

https://bandzone.cz/lemonheartclub?at=dashboard

https://lemonheartclub.bandcamp.com/album/nev-dom


Publikováno: 31. 05. 2020
Autor: Coornelus

Fotogalerie