Nejbližší koncerty
  • 18. 05. 2024Nehledali se, až se nenašli. Kiss Me Kojak a Fetch! patří...
  • 18. 05. 2024BELL WITCH (USA) + THE KEENING (USA)
  • 24. 05. 2024MORTHYMER Mysteriózní persona, které dali život členové ...
  • 25. 05. 2024Warm-up festivalu Pod parou míří i do Ostravy! Vystoupí T...
  • 27. 05. 2024NO FUCKER - d-beat & rawpunk z New York City, známý mj. d...
  • 29. 05. 2024Violent Way (USA) + Remdik (SK)
  • 31. 05. 2024Ráďa & Pepča proudly present: "Jen pro ten dnešní den sto...
  • 03. 06. 2024HIGH ON FIRE (USA) + REPELENT SS
INSANIA

RUBUFASO MUKUFO & DESTRUCTIVE EXPLOSION OF ANAL GARLAND - Split CD 2009, Khaaranus Prod.

Tak tatíci z „Cerebral Turbulency“ podruhé, tentokrát coby kazatelé špinavého grindu a rovnou si to hodili společně s Pražáky s krátkým jménem „Destructive Explosion of Anal Garland“? Jelikož Rubufaso Mukufo začínají tento split a jejich názvy skladeb se sestávají z písmen vygenerovaných nejspíše na počítači (či naťukaných někým velmi střízlivým), nemá cenu řešit názvy, stačí když vás ujistím, že tohle je zatracený nám*d bez jakéhokoliv slitování, který je připraven váš mozeček zpracovat sonickým bordelem úderky, které je úplně jedno, že vám posléze vyteče ušima.

Prasácký vokál jako z hrdla čuníka Pepíka, blastující bicí, špinavé, nasrané kytarové pasáže plné deziluze a naprosté lhostejnosti k lidskému druhu. PO hmatníku sem, po hmatníku tam, hlavně že se jede. A jede se ve velkém stylu, vůbec nepoznáte, kdy končí jeden vál a začíná druhý, jste neustále pod palbou nasraných strýců, kteří to dávají jako za mlada a z hlavní svých grindových kvérů dští oheň a síru na všechny úředníky, politiky a všechny ty chytráky, kteří ovlivňují jejich každodenní život. Grind is protest! a přesně toho se od Rubufaso Mukufo opět dočkáte. Protestu a odmítnutí všeho toho všedního života v mantinelech společenského zřízení (ať už je jakékoliv).

Brutalitka pánové! Zvuk je velmi dobrý, kytary správně obasované, blastující bicí dobře nazvučené a prasečí vokál prostě – zabíjí. Kolovrátkové punk riffy střídají brutální slidy, při kterých vás občas zamrazí.  Posluchači měkčích a přemýšlivějších stylů jsou v někdy u šesté skladby již definitivně rozsekaní na hadry, zatímco příznivci gore grindového výplachu si hlasitě pomlaskávají. Osm skladeb, osm minut, pro mne naprosto vyhovující grindová stopáž a jak jsem již na začátku upozornil – kulervoucí nám*d. Jsem plně satisfakován, Rubufaso hází rukavici do ringu a sledují, jak si povedou jejich kolegové na splitu.

Začíná se, jak jinak dechovkou, což je takové poznávací znamení českého grindcoru. Bicí, podporovány masivním programmingem, opět prasácký vokál, který je ještě mnohem více krví podlitý a ukazuje, zač je toho v Praze..smog?

Umca umca rytmika, tady jsme v prastarém punkem podporovaném grindu, vážení. Nemyslete si, že si někdo bude brát servítky, naopak, pokud to Rubufaso oddrtili ve velkém stylu „DEoAG“ pokračují. Mají sice o něco horší zvuk i nápady, ale nasazení, jo, to jim nechybí. Ať už jde o ultrarychlou sonickou prasárnu „10 Kilo Heráku mám narvanejch v čuráku“ , vychrchlávačku „Sekunďák“, vše je pouhým neurvalým grindem, který to drtí.
I přesto, že první část tohoto luxusního hudebního šílenství mi chutnala o poznání lépe, ani druhá část není úplně k zahození. Jen tak dál kluci, jen tak dál..

Rubufaso: 8/10
DEoAG:

Čas: 16:14

Seznam skladeb:
  1. WOVAIZBIM
  2. MLSCGTBYPU
  3. BCZAIOBAO
  4. GODNFVIDX
  5. PMTUQUCKO
  6. UDKAISBWB
  7. IUVTCNBUL
  8. MTABUTTOR
  9. Pinďour, trhej!
  10. Vymrdání tlusté prdele s obnaženými hemeroidy
  11. 10 Kilo heráku mam narvanejch v čuráku
  12. Sekunďák
  13. Mléčný pytle
  14. Hakis s vyhřezlými vaječníky

http://bandzone.cz/rubufsomukufo

http://bandzone.cz/deoag


Zveřejněno: 06. 09. 2009
Přečteno:
3361 x
Hodnocení autora:
7 / 10

Autor: Dw | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář