Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
FORGOTTEN SILENCE - Vemork Konstrukt

EXALTATION, OBLIVION, AHUMADO GRANUJO, F.O.B., DEMOLITION (AT), PATHOLOGY STENCH

Pokračování víkendu načatého v Míkovicích... V sobotu ráno opravujeme ještě u hotýlku prasklou žárovku z předního světlometu našeho tour auta, vydatně posnídáme ? knedlíky, smažený játra, smažák a vyrážíme směrem ke Slovensku. Cesta i s přejezdem hranic probíhá bez problému a tak kolem 14:00 již opruzujem v Leopoldově. Po pokusu vidět nějaké místní památky bereme zavděk nedalekou  boží mukou s atomkou v pozadí (Jaslovské Bohunice) a nafotíme pár fotek s pracovním názvem ?černá mše za nukleárního boha? /díky, Petře:)) ukázky ZDE /. Zbytek času, než se otevře sál, trávíme u pivka v hospodě.

Úderem čtvrté nosíme věci do šatny a kecáme s kluky z Demolition, sál je vlastně upravené kino a pořadatelé museli asi 3 první řady vymontovat. No uvidíme, jestli vzniklý prostor před podiem někdo využije. Blíží se začátek akce a do sálu přichází první návštěvníci. I na této akci dochází k rošádám mezi kapelami a tak místo LEGION OF DOOMED LAND na prkna vystupuje EXALTATION. Musím se omluvit, ale nejsem si přesně jistý s pořadím kapel, jelikož jsem byl v šatně, konzumoval horké párky a koketoval se sličnou fotografkou Janičkou:) jejíž fotky můžete vidět v galerii show na stránkách F.O.B. /díky:)/ (První kapelka na mě působila dost neohrabaně a tuším že to byli OBLIVION. Přišlo mi to jako takový old school death, který chvílemi brousí i víc do brutalu. Druzí EXALTATION už hráli muzičku, která se mi líbíla víc, brutální death v us stylu a i první fans dávali najevou že je to lepší nespoutanou pařbou ? pozn. Márty). Do sálu se mrkám až na PATHOLOGY STENCH. Dobrá světla , mlha, spousta lidí, nekompromisní death metal, ale trošku nám pokulhává zvuk. Nicméně lidi paří a tak práce s odendáním řady sedadel nepřišla vniveč. Docela v pohodě vystoupení, i když bratři Volní se shodují, že nedávno v Praze to bylo lepší. Po patologii následuje demolice, aneb staré zlaté časy thrashe ala Destruction. DEMOLITION - Chlapíci z Rakouska vytáhli do boje s plachtami po obou stranách pódia a zpěvák dostává fanoušky do varu svojí více než obstojnou čestinou. U thrashe se zůstává a poúpravě bicích nastupuje F.O.B. Standardní set, při kterém jsem tak thrashoval, že jsem málem sletěl z pódia, jelikož víc do boku to prostě už nešlo:) Říká se po nás potopa, ale v Leopoldově nastupuje AHUMADO GRANUJO a rozjíždí grindovou diskotéku. Na závěr akce se pod pódiem koná pěkně posmrtné pogo. Tady se mi pražáci líbili daleko víc, než na společné akci kdysi v Nové Pace. Nutno zmínit že bubeník s rukou v sádře jen chrochtal a byl nahrazen bicmanem z Cerebral Turbulency. Stejně tak se AG líbili i fans a tak nadržená fanynka si u nás kupuje jejich poslední placku.

Celkový dojem z koncertu - akce, snad jen trošku kazí rvačka a následně příjezd policajtů snad z celého okresu:) Vše se ale v pohodě vysvětlí. Za zmínku také stojí afterpárty, kde z jukeboxu valí Tublatanka ? samozřejmě od Slováků jen pro nás ? český stůl, který okupujeme s ahumádskými kluky:) Někdy za ranního kuropění odcházíme, aspoň na pár hodin, spát.


Zveřejněno: 27. 02. 2004
Přečteno:
3541 x
Autor: Corbow | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář