Nejbližší koncerty
F.O.B. - Outside The Palace Walls

Organizátoři exkluzivně odtajnili všem příznivcům hudebního festivalů na Moravě pozvané interprety pro letošní letní FulnekFest No.3, který se bude konat 16.-17.5.2008 v autokempu v Jerlochovicích u Fulneku.

Mezi první kapely, které potvrdily svou účast, patří ostravští hardcoristé DEAF99, jejichž poslední album PO NA SHI MU sklízí velký úspěch. Dále loňský objev roku serveru freemusic.cz SLOW TENSION a jak se sami popisují "pseubo hudeBBYBní kočičina... živě neposlouchatelná kakofonie a kdoví kýho hroma čeho všeho oščě" BABAYABA!

Mezi nejslavnější jména letošního FulnekFestu nekompromisně patří kapela hrající core n´roll/punk styl CRUSHING CASPARS, která vás nenechá ani na vteřinu vydechnout. Do kempu zavítá i kulervoucí banda z Polska FAUST AGAIN - skvělá show a výborná hudba, kterou doporučuji vidět. A o nezapomenutelný zážitek se návštěvníkům našeho festivalu postará rakouské seskupení ONLY ATTITUDE COUNTS. Z Lotyšska přijedou akci podpořit metalcoreovi KRIEGOPFER.

"Punková údernost skloubená s houpavými rytmy? Pogo k saxofónu a akordeonu? Proč ne! Svého druhu ojedinělí, protože hrají opravdu čistý ska punk." - takto popisuje další vystupující bandu SAKUMPRÁSK David Nedoma ze Sparku. Pogo u podia dále podpoří NVÚ a PROTI SMĚRU a spotit tričko můžete s dívčinami z EX.LEX.

Za 12 let působení vystřídala 6 zkušeben a tak si to přijede zkusit i na FulnekFest, všem známá a stále ještě "neojetá" ŠKODA 120. Další novinkou letošního ročníku budou polští gangsteři ZABILI MI ZOLWIA.

Mezi další potvrzené interprety patří také M.A.C. OF MAD, MADCULT a CEREBRAL TURBULENCY, nebo-li "mozková turbulence", která zpestřuje i przní kulturní podzemí celé planety.

O divoký večítek se postarají domácí PSYCHIC DEPENDENCE a z Jilemnice v Krkonoších, se předvede hardcore-rap grupa NEED OF ACTIVITY. Z českých luhů a hájů dále vystoupí například PSYCHO RADIO, DEPRESY MOUSE a GO PAPE. Shrneme to, letošní akce nabídne opět nevídanou kombinaci dvaadvaceti českých a zahraničních kapel a zapomínat bychom neměli ani na stále více oblíbenou dance stage elektronické hudby, na níž předvedou své umění PYSHTONE, GASR a WARHEEK za Massive Elementz z hlavního města. Za BassBeast zazní nějaký jungle od BASSTIENA a pozadu nebude ani d´n´b SAYKO, X MORPH z Brna, ELWIRA b2b KUBO + Mc NATTY. Za známou 2.3. se staví REVERB. A luxusní bass zazní i od DJ INTRA, P.No a Old_Vashy.

Akce začne již po čtvrté hodině odpoledne a skončí v noci na neděli. Kdo nerad cestuje v noci, může na louce naproti kempu rozložit stan a vyčkat spolu s námi do rozbřesku. Samozřejmostí budou stánky s vegetariánskou i masitou stravou a dobrým pitím. Akci podpořili firmy RADEGAST, KOFOLA, VVM-IPSO, PARS KOMPONENTY a další Předprodej lístků nikde nenajdete, jednodenní vstup na festival je 180kč, za dva dny zaplatíte 230Kč přímo na místě konání akce. Za každého počasí neváhejte přijet!

Info na: http://www.bsg.cz/fulnek/


Zveřejněno: 06. 05. 2008
Přečteno:
3617 x
Autor: Redakce | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář