Nejbližší koncerty
  • 23. 05. 2024Fenomenální baskytarista a vynikající zpěvák MARCO MENDOZ...
  • 24. 05. 2024MORTHYMER Mysteriózní persona, které dali život členové ...
  • 25. 05. 2024Warm-up festivalu Pod parou míří i do Ostravy! Vystoupí T...
  • 27. 05. 2024NO FUCKER - d-beat & rawpunk z New York City, známý mj. d...
  • 29. 05. 2024Violent Way (USA) + Remdik (SK)
  • 31. 05. 2024Ráďa & Pepča proudly present: "Jen pro ten dnešní den sto...
  • 03. 06. 2024HIGH ON FIRE (USA) + REPELENT SS
  • 06. 06. 2024FOSCØ (ESP) - screamo https://fosco.bandcamp.com/album/g...
F.O.B. - Outside The Palace Walls

Tak trochu netradiční a zajímavý rozhovor, či rozhovor s "netradiční osobou" :) která má mnoho společného s několika kapelami v CZ ug a s internetovým magazínem marastjakcyp spáchal Deather a Mortys.

Buď pozdraven bizzarní Bizzaro. Doufám, že mi věnuješ pár minut na pokec i přes tvůj bohatý denní program. Sedíš celý dny v práci, spoustu času strávíš ve zkušebně a na akcích.....peníze, co vyděláš, pohltí podzemí...? Nebo už tě tvoje hudební tvoření konečně uživí? Jak jsi na tom všeobecně s časem?

Aloha, nejsmrtelnější Detíku a nejkrásnější Mortiiii. Samozřejmě Vám věnuji tolik času, kolik budete chtíti, a hlavně kolik si zas(ou)loužíte - máte to plně ve svých rukou! Záleží jen na odměně, která z toho pro mne plyne, doufám, že bude sladká, áááno ;) Tím Vám odpovídám i na část otázky ohledně mého hudební pá(tvo)ření, které mě tedy bohužel ještě neuživí, ale samozřejmě se na tom véélmi tvrdě ;) pracuje, takže stále živím já jeho. Jinak krom toho, že opravdu hóódně času trávím v práci a pak také po večerech s přáteli (kdekoli to jde) nebo ve zkušebně, zbylé peníze, co zarábam, jdou do muziky a nemusí přímo jít jen o kapelu/y. Na poslední dotaz doufám nemusím odpovídat, protože je zcela bezpředmětné se bavit o tak titěrné časové dotaci, kterou den (a i noc) disponuje.

Jsi celkem dobře známá postava, s DEMIMONDE si trhl dost velkej úspěch, přes GODLESS TRUTH si proletěl jen jako stín, teď jsou na programu INCREDIBLE PRESCIENCE. Prozraď něco o vzniku, členech a vaší produkci. A co si od toho slibuješ? Máš cíl, kterého chceš dosáhnout?

Hehe.., celkem známá postava. Sice nevím, dle čeho se dá určit, že je člověk znám, ale zamyslím-li se nad tím, je pravda, že na této scéně prudim už docela dlouho a to vůbec nemám na mysli nějakej Demimonde nebo tak něco. Vzpomenu-li na začátky, kdy jsem už během Základky sbíral demáče atd., po ní s Jaacobem rozjel distro a dokonce objížděl koncerty, nemůžu uvěřit, že jsem něco takového kdy dělal ;) Kde jsou ty doby, kdy hráli božští Hermaphrodit nebo Agony Conscience ad., Krisiun měli jednu desku a v Batalionu to valili pro 50lidí a všichni jsme zírali s otevřenýma, co se to děje za peklo, nebo když vyšel první Fleshless ?Stench of Rotting Heads? a já si šel za Vláďou pro podpiss ;))) Pár let po tom vlastně přišli už Demimonde a moje zmíněné aktivity /včetně přispívání pro ´zines/, i díky času, pomalu šly do kopru, stejně jako po letech samotní Demimonde, při kterých jsem s IPS začal. Pak jsem se nechal ukecnout na hraní s GT, protože IPS ňák stagnoval a přestože jsem se tam ohřál jen na víc než půl roku, ta disciplína, tour a další věci mi strašně moc daly, ale i to dojíždění se pak už fakt nedalo zvládat. Teď hraju vlastně již jen s 1*?re5cience, s kterými se snažíme o techničtěji pojatý detík /?progg tekk dett groop?/, ale je to ještě tak na 2 roky práce. Teď je pro mě důležité hrát, hrát, hrát? a dostat to /i sebe/ na trochu vyšší a prezentovatelnou úroveň. Pak můžeme zkusit živě vystoupit před lidmi /víte jak dlouho to trvalo Vuvru?/, něco lepšího nahrát ? třeba promo /disponujeme jedině ?zkušební? nahrávkou, něco dáme snad na net!/ a zkusit oslovit vydavatele, případně vlastní řešeni /jak se na to zase budeš tvářit, holka? ;))/ - prostě klasika. Iluze si nedělám, opravdu za ty roky vím, jak to funguje, ale budu vskutku rád, když za mnou pak někdy někdo přijde a bude si chtít podat ruku a pochválit muziku, pokecat, vyměnit kontakt? ale teď mluvím jen čistě za sebe. V kapele jsme jinak čtyři a po současném mírném odklonu chceme minimálně ještě klávesy. Spolu se mnou to jinak v IPS táhne (Up-da)Roura z Marastu, dále tajemný šestibasostrunný eL ;) a posledním by byl Vlastimílek /či Science - hrál s námi v poslední dekádě Demimonde/, který nás ale nyní opustil a byl ?nahrazen? Frantou Šerákem, jenž odešel od Intervalle Bizzare. Pokud by ovšem někoho zajímala naše ?minulost? a co jsme předtím vlastně dělali, mrkněte na www.marastjakcyp.com/ips/  doufám, že to už bude fungovat ;)/, ať to tu nemusím rozebírat a zabírat tak zbytečně další místo.

To je skutečně škoda s DEMIMONDE.. slibné demo, povedený debut a najednou konec? proč vlastně zanikla tak zajímavá a dobře rozběhlá kapela a co považuješ za největší úspěch DEMIMONDE?

Díky za pochvalu Demimonde, cením si toho, opravdu! Jojo, je opravdu škoda, že to šlo takhle do kytek, protože jsme měli docela slušně našlápnuto, i když jsme moc nehráli živě, což jsme ke konci trochu vylepšili /ale za jakou cenu ;)/ a myslím, že bychom ještě dost řekli, protože bylo rozdělaných několik věcí, které by tu - a nejen tu - všechno smetly. Vlastně to k tomu spělo již delší dobu, protože kluci /Ankhabut & Afagddu/ začli stále více a více tíhnout k taneční scéně a metal se pro ně stal dejme tomu bezpřínosným. Proto po nějaké době oficiálně založili Mutant Star a nyní jsou naprosto spokojeni, jelikož se na psy°trance scéně stávají pojmem a je tak všem mnohem líp. Stýkáme se samozřejmě dál a někdy kolem 1.8., mohu-li to prozradit, by měla krom CDreedice našeho dema ?Warrior´s Poets? vyjít Mutant Star deska ?Demimonde?, kde bychom někteří Demikokoti snad měli i zahostovat, tak uvidíme, co se z toho nakonec zvrtne, protože o našem ?návratu? se mluví již docela delší dobu ;))) Vlastně, budu-li přesný, Demimonde jako takový si nikdy neřekli ?Bye?, jen jsme prostě na dobu neurčitou přerušili činnost ;), kterou nyní dáváme /opravdu?/ dohromady..

Jak známo, jsi zvyklý působit ve více projektech současně. Prozradíš v čem teď tak jedeš? Nějakej vedlejšák určitě máš, tak řekni, nač se můžeme těšit....

No, zrovinka nevím, jestli jsem na to zvyklý, ale nějakou dobu jsem tak fungoval. V současnosti se po nějaké době zase chystá YBCA, kam jsem se nechal ?udyndat? na bicí /a nějak to teď z osobních důvodů nestíhám :(/, ale má zkušenost s touto kapelou by naštěstí nebyla první, takže játra a žaludek už připravuji ;)) V dohledné době /do léta/ plánujeme ještě něco nahrát s Godless Truth, asi taky budu živě hrát s již několikrát zmíněnými Mutanty /uvidíme/, a pak krom občasných ?jamů? s kámoši /hail Cerhič!/ zvažuji několik dalších nabídek na nahrávání, ale to bych předbíhal, protože dostatek času a schopností se nedostává ;) A zajímá-li vás, v čem momentálně jedu, máte smůlu. Odpověď je zbytečná, stejně byste tuto část zcenzurovali, hehehe?

Vzpomeneš si, kdy se zrodila myšlenka, že budeš hrát na bicí? Myslím, jestli ses do toho narodil nebo tě do toho někdo uvrtal....

Jóó, tak to je již pěkná řádka let. Řekl bych, že od malička jsem byl takovej ten malej pošuk, co kudy chodí, furt do něčeho mlátí. Proto jsem asi v 17ti /pak se má člověk něco naučit!!!/ zakoupil bicí soupravu značky Amati, kterou jsem později vyměnil za, dle mě nejlepší a mnou zbožňované, Yamahy a začala tak má životní etapa neustálých hudebních útrap. Nikdo mě do toho tedy nenavrtal, přišlo to absolutně samo a přirozeně.

V souvislosti s tvojí popularitou, rozdáváš hodně autogramů? Co třeba oblíbené podpisové kartičky? Nebo dáváš přednost variantě lihová fixa versus lidské tělo?

Heheee? sice jsem již pár podpisů rozdal, na pracovních smlouvách atd. ;), ale s mou popularitou to asi tak horké nebude, protože ty sis o autogram mocného BZZzzz? ještě neřekl/a! Až tedy tak učiníš, budu se pokládat za populárního, ok? ;) Ale abys nebyl zklamán, ovšemže mám (pod)pissové kartičky, které velmi často a rád vyměňuji za variantu lízavá fixa vs. lidské, respektive dívčí, tělíčko ;)

Na akcích býváš velmi vesel a opojen, ještě pořád holduješ, už takřka proslulé, bouchané tequile? A kdo tě vlastně k tomuhle sunaru přivedl? Krom toho býváš viděn v tričku "Fekal Party". Je to oblíbený kus tvého šatníku nebo máš více favoritů?

Prakticky všude bývám velmi vesel /jsem holt taková nátura ;)/, i opojen /???/ a napojen..?..connect to ring..? Bouchané tequille bohužel již moc neholduji, neb ji se mnou již nikdo nechtěl píti ;) K tomuto skvostnému a nastřelujícímu nápoji mne kdysi přivedl tuším mr.Ptoe z Lykathey Aflame ještě za doby Appalling Spawn, kterýž si jí vždy dopřával dostatek ;) Momentálně, pokud netankuji Plzeň či vínečko, napájím své trubice Krvesajem nebo skotskou /bourbon mi totiž moc nejede/. Také vám věřím, že v tričku Fekal Party viděn bývám, jelikož jedno zrovinka vlastním, ale takto byste křivdili těm dalším textiliím. Vzpomeňme Atheist, Nocturnus, Aghoru, Necrophagist, Demimonde, Intervalle Bizzare, Russell Athletic, MarastJakCyp, Fila, Gordian Knot, košilky, svetříky, tílka? a hlavně cenově nevyčíslitelný shirt Cynic, který ke mně dle některých přirostl, ale divte se mi, když ho přede mnou opravdu nosil /či se ho dotkl/ samotný Sean Reinert!

Když už má kolegyně nadhodila tuhle otázku? dáváš hodně na své image. Staráš se sám o sebe, pečuješ nějakým způsobem o sebe sama?

A teď kurva vážně! Jasně že o sebe pečuji! Vždyť jsem na celý můj život to nejdražší, co mám a mít kdy budu! Tak jak vypadám, se chovám.., přece vnímáte vy můj vizuální obraz/podobu a mě samotného, a proto: ?Poslouchej svou žízeň a pečuj o svou image!? Nebo myslíte, že si nestojíš zato být takovým, jakým být chceš či bys být chtěl a jen tak životem proplouvat? Toto rozhodně není má cesta! Tím ovšem nemyslím, že bys měl trávit hodiny u zrcadla, vymýšlet svůj styl pro nadcházející léto nebo na někoho dělat haura, že jsi něco víc /a ne, že bys nebyl!/, ale je důležité být sebou a cítit se dobře! Zkrátka, rád držím otěže ve vlastních rukou, ale jako ne že bych třeba nevěděl, co je pokora a úcta?

Jak se zdá nejsi moc spolehlivý, myslím, že když řekneš že ?počkej, přijdu za půl hodinky?? a ty nic?. ani za několik hodin, pak jsi přistižen většinou jak se cpeš, zdá se že jídlo tě úplně oslepí, v čem vidíš tenhle tvůj osobní nedostatek?

Tento můj nedostatek jest způsoben mou družnou, přátelskou? povahou /vzpomeň, co jsem říkal u otázky s tequillou, prostě stále vesel ;)/. Nemyslím, že bych byl tím nejnespolehlivějším tvorem univerza, ale jednoduše mám tolik známých, že se pokaždé s někým, někde.. zakecám, zapiju, zažeru.. a čas stále plyne a plyne a pak potkám další(ho) a další(ho) ;) Jinak má náklonnost k jídlu je více než vřelá, cpu se furt, jazýček je vybíravý a rád dobré věci, ale oslepen? To snad ne, možná někdy..;)

Hudba je pro tebe určitě důležitá. Co všechno jsi ochoten jí obětovat? Pokud vůbec nějaká hranice existuje.... Práce ve skupině vyžaduje spoustu šílených vlastností jako třeba dochvilnost, trpělivost, spolehlivost, upřímnost..... jsou ti tyhle výrazy povědomé jen z doslechu nebo dokonce existují i případy, kdy jsou tobě vlastní?

Vy zmetkové, nenávidím Vás ;) Spousta věcí je mi známých z doslechu, ale vámi uvedené vlastnosti jsou mi, a budete se asi divit, dokonce i vlastní, ale nikdy není nic 100%ní! S dochvilností i spolehlivostí mám občas problém celý život /všechno je to hrozná hoňka!/, ale celkově vzato, většinou nejde o nic, co by někomu, krom mě, ztrpčovalo život. To samé se týká upřímnosti, ale tam je věc o trošku vážnější. Každý chce slyšet upřímná slova, ale sám si přitom často přeje, aby nebyla vyslovena. S čistým svědomím mohu říci, že já se snažím většinu věcí řešit právě upřímně a rovně, což ale občas někoho nepotěší, že? Člověk prostě musí mít jakýsi další smysl k tomu, aby věděl, co a jak komu občas říci, ale ne vždy lze toto aplikovat ? jsme prostě jen lidé, a ti jsou citlivě reagující a tím i velmi proměnliví tvorové. No, a hudba je samozřejmě jednou z nejdůležitějších částí mého bytí a vše, co jsem uvedl výše, platí i na ni. Obětovat jsem pro ni chopen prakticky vše, jinak to ani dělat nemůžeš a to by měl chápat každý! Dostaneš-li se do této cirkule, jsou to jen a jen povinnosti a starosti, které kýženým výsledkům nejdřív jen předcházejí a poté s nimi jdou ruku v ruce! V tomto případě totiž nezodpovídáš jen za sebe, ale i za ostatní a i ty sám jsi zodpovědný ostatním ? jedná-li se o kapelu. Je to o spolupráci a umění komunikovat, akceptovat se a tolerovat, o domluvě /jako v partnerství/. Je to potěšení a zároveň práce, muzika hodně dává i bere.. je to život a ten není peříčko. A teď mluvim jak starej fotřík..;)

Marast jak cyp? co mi o tom povíš? rozepiš tuhle činnost. Nevím, ale myslím si, že někteří z nich jsou banda pokrytců, údajně už tam někteří už nejsou? Na NETu je spoustu špinavosti, málo kdy jsou pravdivé? drtivá většina se schovává za smyšlené přezdívky a cíleně škodí, dokonce tak, že už svoboda vlastního názoru je jim cizí a jen špiní, špiní a špiní? zbytečně tak se rozvrátilo přátelství u x lidí, řeší se kokotinky? Myslím si, že o metal se zajímá už tak úzká komunita lidí, že by spíše měli držet při sobě, než se do sebe takhle cíleně atakovat! Sám jsem osobně potkal hned několik blbečků, kteří se culí jako jelimani a neřeknou nic, někteří si s tebou podají ruku, pochválí ti práci, večer dojdou domů a už tě jebou? zřejmě rozdvojené osobnosti, ne?! Co si o tom všem myslíš???

Myslím si, že vůbec nemáš ty pravé informace, ale nevím, z čeho tak soudíš, tak se pokusím tvůj názor trochu zvrátit. MarastJakCyp je hudební webový časopis, který rozhodně nezveřejňuje spoustu špinavostí, které jsou málokdy pravdivé a nikdo se tam vůbec neschovává za smyšlené přezdívky! Ty navíc používáme jen proto, že lidé, kteří na něj přispívají, jsou pod nimi známi a pokud ne, není problém se zeptat, nebo ano?! Vždyť je tam na každého z nás kontakt! Nevím, jak často ty osobně Marast sleduješ, ale zdá se mi, že informace, z kterých čerpáš, máš z druhých stran, ale to tě pak rovnou mohu šoupnout mezi ty, kteří, jak říkáš ?pomlouvají, schovávají se za smyšlené přezdívky a cíleně škodí a jen špiní, špiní a špiní??, protože věříš-li slovům ostatních, aniž by ses sám přesvědčil, neřekl bych, že je to vůči nám čestné. Můžeš samozřejmě namítnout, že nevěříš každému, kdo ti co řekne, ale stejně tam necítím tvé vlastní přesvědčení. Ano, je pravda, že se na Marastu dvakráte objevily Abrovy kontroverzní příspěvky týkající se Fleshless (první byla véélmi nadnesená, ironizující, satyrická a přehnaná ? pro někoho jako Kapin snad až urážlivá - recenze na jejich poslední cd a druhým zpráva/novinka, která byla navíc převzata z guestbooku jejich webových stránek, ale i ta z něj byla velmi záhy smazána), ale pokud někdo na Marast přidá příspěvek, přidává a zveřejňuje pouze pod sebou a na své vlastní riziko a nese odpovědnost sám za sebe a ne Marast za něj, přestože je členem teamu! Však jsme ?dospělí? lidé a každý ví, co si může dovolit a pokud ne, slízne si to. I toto samé se váže k našim čtenářům, kteří na fóru ?řeší kokotinky? /jen tak abys věděl a měl srovnání, koukni na Shindyho fórum/, ale to je v moderním světě běžné, že lidi přes internet komunikují a tedy řeší i na něm píčovinky, dělaj si ze sebe srandu nebo se naopak třeba urážej a vyhrožují si ;) A nelíbí-li se ti to, poraď nám, jak si ty čtenáře/návštěvníky máme vybírat.

Určitě je rozdíl mezi hraním ve zkušebně a vystoupením před publikem. Jak to pociťuješ a co ti vyhovuje víc? Působí na tebe nějak stovky párů hladových očí?

No jéje, však to je rozdíl jak Cyp! Nemohu tedy ani o jedné ze zmíněných věcí říci, že by mi vyhovovala více, ale obě jsou nutné - to zkušební pidlikání tedy určitě! Největší rozdíl je ale samozřejmě v tom, že ve zkušebně se můžeš odvázat a rozhodně si dovolit imrovizovat/nevázat se a na pódiu to naopak do těch lidí nacpat a zdrtit je, předvést se/kapelu. Pak je zde ale také riziko, že jediný, kdo nakonec odejde zdrcen, budeš ty sám ;o)

Údajně máš šíleného psa se šíleným jménem, co je na tom pravdy?

Pravdy je na tom všechno ;) Mám Faraonského psa, což je něco mezi šakalem a chrtem, a toto plemeno, tedy jeho historie, sahá až do Staroegyptské slávy. Mamka toho mýho fešáka je světová šampionka a otec mistr Holandu. Jménem, dle papírů, je Ahmose Tel Hasan, ale každej na mu říká prostě Ámos. Často se u něj zastavují lidi a ptaj se, o jakýho psa jde atd., protože se nejedná o žádné běžné plemeno. Často si z něj taky dělaj srandičky, že je to srnka nebo tapír na vodítku, ale také se mě již jednou někdo zeptal, jestli to není mravenečník ;o))) Taky má pár úžasných úchylek, kdy je najetej na sundavání gumiček z vlasů, sežere veškeré tužky v jeho okolí a neustále musí někoho oždibovat, což většina lidiček nestíhá ;o) Představ si, že k tobě ten parazit přijde a začne ti zoubkama, které má dokonale perleťové, sjíždět třeba ruku nebo za krkem.. je to jízda! ;o)))

Hééj, BiZZaro má psa? Já myslel, že on sám si hraje na psa? slyšel jsem, že se obepne do obojku a má výběh na několik metrů? prý miluje tenhle způsob pokory? že jedině pak dostane chuť k jídlu a i k jiným věcem? jakým?

No jéje, Bizzarin má opravdu psa! A nekecá, fakt! Klidně se zeptej jeho okolí! ;) Pokora, pokora? samozřejmě se rád nechám nejen uvazovat do obojků, ale i třeba svazovat či jinak poutat. Nebo myslíš, že bych s takovýmto jménem na něj měl jinak právo? U mě to už není jen o zalíbení, ale i o povinnosti ;)) Vyvolává to spoustu příjemného, vzrušujícího a energií nabitého, ale neměl bych to dál rozebírat nebo to o5 nedopíšu a? však se zeptej jedné z mých nejlepších žaček, slečny Morty ;)

Uvažuješ nad tím, co s tebou bude až se změníš v senilního starce? Myslíš napřed třeba po vzoru Jennifer Lopez, která si natírá celý tělo krémem proti vráskám?

Abych pravdu děl, moc nad tím nepřemýšlím, ale rozhodně vím, že bych se senilním starcem nechtěl stát už jen proto, abych nebyl jako můj otec. To ti řeknu, to je pěkná šablonka před očima na celý život! V každém případě se čas od času natřu (i krémem), a to po celém těle. Přejíždím po všech jeho vybouleninách, úžlabinách a je ti už jasný, co se z toho pak zase vyklube ;o))) Holt musím být opatrný..;)

A co třeba plán na rok 2003? Chystáš se k nějakým zásadním životním krokům? Bude možné tě v létě vidět na festivalech jen jako diváka nebo chystáš nějaká bizzarní vystoupení?

Plánovat na rok 2003 je v této době prakticky již zbytečné, neb jeho polovina se již přehoupla ? kurwa, jak ten čas ale zpyčeně letí! Jako diváka mne bude možné vidět minimálně na Brutalu, snad i na Nuclearu, ale ještě nevím, jestli mi to na 100% vyjde. Nicméně doufejme, že to nebudou jen tyto dvě akce, protože léto je narvané akcemi a byla by škoda dojet jen semka. K mým osobním výstupům asi jen toliko, že se možná poprvé s Incredible objevíme i živě a pokud to bude (stihneme-li to s Frankem nacvakat), tak rozhodně až na vánočním Christ Moshi. Takže sledujte scénu, ať o to nepřijdete, byla by to velká chyba!

Máš nějakou teorii nebo myšlenku o životě, která by nějak vystihla tvůj celkový postoj? Myslíš, že máš život pevně v rukou (pokud vůbec chceš) nebo ti víc vyhovuje se nekontrolovaně řítit.......???

Ono to s tou kontrolou a řícením se někam do neznáma bude tak napůl, ale měl-li bych se přiklonit k jedné z možností, volím kontrolu, protože ta rozhodně v mém životě převyšuje. A ačkoli se o ní stále snažím, v dnešní hektické době to ani zvládnout nejde, protože se samozřejmě dle stávajících podmínek utrhneš nebo jsi utrhnut a letíš a necháš se unášet, aniž bys to měl v plánu. A můj celkový životní postoj? Poslední dobou jsem o těchto věcech, vzhledem ke své situaci, přemýšlel stále víc. S největší pravděpodobností můj směr je užít si, něco zažít, vytvořit, rozhodně se nepřetvařovat? snad ?carpe diem?. Prostě a jednoduše, po konečném ohlednutí na jeho sklonku nedojít k závěru, že ten život byl prázdný a o ničem. Teorie či myšlenka života? Vychází z výše vyřčeného: ?Být užitečný a nikomu nebýt na obtíž.?

Jak nahlížíš na tetování a piercing? Máš nějakou novou ozdůbku na nějakém "extra hot" místě? Něco o čem ještě nevíme?

Jéééé, rozhodně k těmto věcem mám více než vřelý vztah, ale určitě vás zklamu, protože žádným novým přírůstkem, díky svému chlebodárci, nedisponuji, i když jsou v plánu, ale chce to již jen dobře promyslet ;) Do léta se ale už možná dočkáte, tak si mě pak přijďte zkontrolovat.

Co sport? Rozumíš si s ním? Hýbeš kostrou pravidelně nebo si nechceš ublížit a dopřáváš si jen pohybů nezbytně nutných nebo těch obzvlášť příjemných?

Pohybu si užívám rád, ale není na něj příliš času. Buď si jist, že těch obzvlášť příjemných si dopřávám jak je možné /středa by měla být každý den! ;)/, stejnak tomu bude i s bubnováním ? snad by se to za pohyb dalo počítat ;-) Ale vychází-li to, chodíme s klukama hrát fotbálek /i stolní - a ten často ;-)/, nohec, pinčes, tenis?, ale zase nechci zbytečně kecat, jakej že to jsem sportman, protože co si budem nalhávat, ty obzvlášť příjemné jsou nej! ;)

Na závěr zbývá peprná otázka. Napadlo tě někdy být dárcem spermatu? Si představ, kolik bys měl dětí, který by sis ani neupíchl a nemusel na ně platit alimenty! Nebo jsi přesvědčen o své jedinečnosti, kterou by se nemělo plýtvat a zůstáváš tak jediným bizzarním exemplářem?

Hahááá, to víš, že mě to již napadlo ;), ale nevím, proč by to měla být peprná otázka. V každým případě svým lahodným smetanovým exkrementem bych klíďo píďo plýtval, protože takových bizzi exempláříků by tu mělo být víc! ;)) O své jedinečnosti jsem určitě přesvědčen (remember da ego!), ale zase mít tolik dětí a ani jedno z nich si nevyšukat, to není nic pro mě ;)

Toť vše. Díky za rozhovor, měj se krásně a ať se ti daří. Tvá poslední slova....?

Tak tedy, toť asi vše i ode mě ;) Všem přeji kopu dobrý muziky, Vám dík za rozhovor (ne vy mňa!), všichni se mějte krásně a ať se vám daří, jak to jen jde! Stůjte na svých nohách ? občas se ale můžete opřít ;), ale rozhodně neohýbejte svá záda - máte jen sebe! BZzzz?zz..z.z.zz.z..z.z.zzz.z.zz?z

www.marastjakcyp.com


Zveřejněno: 06. 10. 2003
Přečteno:
3761 x
Autor: Deather | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

15. 04. 2009 19:06 napsal/a jirka
demon drive
ahoj bizzaro jestli te to jeste zajima tak ten pedal se jmenuje demon drive mej se fajn a ahoj ve zkusebne