Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
TELEPATIE VI

4.3.2013, Praha - Strahov 007

Parádní koncert čeká v pondělí 4. března návštěvníky pražského klubu 007. V ten večer vystoupí na jeho pódiu tři soubory, z jejichž tvorby je patrná převažující inspirace americkým indie/post-hardcore soundem 90. let, typickým pro intelektuálněji orientovanou část tehdejší punkové scény.

MAKE DO AND MEND pocházejí z Connecticutu, a hrají poctivý rock s punkově melancholickými harmoniemi a emotivními aranžemi. Jejich songy Vám každou chvíli připomenou tvorbu jejich služebně starších kolegů z kapel jako Hot Water Music, Texas Is The Reason, Brand New, Hot Rod Circuit nebo Polar Bear Club, což se M.D.A.M. nikterak nepokoušejí skrývat. Kapela vydala mimo jiné split-EP s populárními Touché Amoré, a v roce 2010 debutové album "End Measured Mile". Jeho následovník, nazvaný "Everything You Ever Loved" spatřil světlo světa v červnu loňského roku. Pro Make Do And Mend nebude jejich pondělní vystoupení pražskou premiérou - na 007 hráli již po boku kamarádů z La Dispute a Title Fight, a o půl roku dříve se představili ve Futuru společně se Set Your Goals, Cancer Bats a Every Time I Die.

APOLOGIES, I HAVE NONE je (punk)rockový kvartet z Londýna, který původně začínal jako polo-akustické duo, ale postupně se rozrostl v plnohodnotnou kapelu, která produkuje vynikající, výbušnou směs energičnosti a melancholie. A.I.H.N. by si v žádném případě neměli nechat ujít posluchači Boysetsfire, Against Me, The Bouncing Souls, Dashboard Confessional, Anti-Flag nebo The Menzingers. Stejně jako M.D.A.M. i Apologies vystoupí na 007 již podruhé, a v Praze celkově potřetí.

Bonbónkem na úvod budou DAYLIGHT z Pennsylvánie. Jejich muzika je v současnosti unikátním zjevem a jejich skladby mají až nadpřirozenou moc Vás při jejich poslechu doslova přenést do výše zmíněných "devadesátek". V mysli se Vám najednou promítnou polo-zapomenutá jména jako Jawbox, Far, Seaweed, Drive Like Jehu, Jets To Brasil, Rival Schools, či Engine Down. A těm, kterým toho tahle scéna přece jen moc neříká, stačí nadhodit třeba "Bleach" - první a méně známé album formace jménem Nirvana.

Pondělní koncert na 007 začíná již v 19:15h a vstupenky na něj pořídíte za pouhých 219,- CZK v síti Ticketportal, nebo pak na místě v den akce - tím se ovšem připravíte nejen o dalších 71 Kč navíc, ale i o pěkný tour poster, který Make Do And Mend věnují každému příchozímu s lístkem zakoupeným v předprodeji.

www.conspiracy.cz




Zveřejněno: 27. 02. 2013
Přečteno:
3496 x
Autor: Johan | Další články autora ...

Fotogalerie


Komentáře

Zatím je tu mrtvo. Určitě nejsi bez názoru, tak buď první a přidej svůj komentář