Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HUSMAN FEST
Trutnovský festival OBSCENE EXTREME hlásí nová jména.

FORENSSICK: Pod vedením původního zpěváka již neexistující kolumbijské legendy PURULENT a s bývalými členy kultovních španělských kapel jako LOOKING FOR AN ANSWER a EXPIRATION (před UNSANE CRISIS) je jedna z nejlepších grindcorových, těžkotonážních kapel FORENSSICK pocházející z Kolumbie a Španělska připravena na nelítostný, šílený a pekelně brutální úder na OEF 2014!!!

KADAVERFICKER: KADAVERFICKER, kteří jsou jak milováni tak nenáviděni a jejichž domovinou je Německo, dorazí zničit Trutnov svým jedinečným stylem, kterému říkají Nekrokore. Na kotel pod pódiem vtrhnou se syrovým a intenzivním mixem crustu, grindu, deathu, doomu a punku.

Po více jak 20 letech existence to bude vůbec poprvé, co KADAVERFICKER vpadnou do Česka, takže si dejte bacha a těšte se na unikátní show plné nefalšované „Nekrozábavy“.

CRIPPLE BASTARDS: Jeden český fotbalový maniak říká, že tohle je „grindcoreový hattrick“, protože v roce 2014 to bude už třetí účast CB na OEF, poté, co byli začátkem roku headlinery na šíleném Obscene Extreme Asia v Tokyu a Obscene Extreme Australia v Melbourne. Ale chcete-li opravdu vidět Bastardy hrát doma, pak je OEF Trutnov tím pravým místem na konečný masakr. Na tomhle pódiu to drtili od zrození festivalu v roce 1999 a během následujících let nesčetněkrát rozjeli ty nejpekelnější kotle. I 26 let po svém vzniku drží CRIPPLE BASTARDS zástavu italské nejničivější a nejagresivnější Grind/Hardcorové jednotky, která existuje, stále vysoko. Jednou nohou pevně v minulosti a se vší tou brutální divokostí plné šíleně rychlé hardcorové extrémnosti let 80. kráčejí C.B. stále vpřed. S krví zalitýma očima a se svým fanatickým, vzteklým přístupem jsou připraveni představit své zcela nové dlouhohrající album "Nero In Metastasi" z roku 2014, které vydali u Relapse Records, a zaměřit svou misi, která dští nihilistickou, fuckerskou a drtící nenávist, na veškeré bezcenné lidstvo. Vůbec poprvé na trutnovském Bojišti se představí v pětičlenné sestavě s novým sekáčem jménem Wild Vitto, který to valí na druhé kytaře, aby ještě více vyztužili zeď hate/grindové zuřivosti!!!

ACCION MUTANTE: Špinavý a agresivní crustcore z Německa, pro mnohé z nás jedna z kapel, jejíž nahrávky nás provázeli skoro celá devadesátá léta. Po období hiatusu, které nastalo v novém miléniu a kdy téměř nehráli naživo, je tahle smečka starejch vlků opět v ráži a připravená oslavit své 20. výročí od vzniku. Pro fanouše kapel jako Doom nebo Extreme Noise Terror by mělo být vidět ACCION MUTANTE naživo něco jako povinnost.

WEHRMACHT + CRYPTIC SLAUGHTER: Pokud se jedná o ranný crossover a určující kapely, které si razily svou cestu 80. léty a spojovaly přesnost a intenzitu thrash metalu s energií a naštvaností oldschoolového hardcoru, tak by seznam těch, které by šlo zmínit jako zásadní, byl dost dlouhý. ALE pokud vezmete v potaz ty nejrychlejší, nejšílenější a nejvlivnější, co se týče rychlosti bicích, tak je volba jednoduchá: WEHRMACHT a CRYPTIC SLAUGHTER!!! Alba jako "Shark Attack", "Biermacht", "Convicted" a "Money Talks" představují nedostižné milníky rychlopalného, zběsilého thrash/speedcoru, který je hnán nelidskými dávkami prabicích, těch, které budou později postupně inspirovat celou generaci grindových maniaků. A teď si zkuste představit, jaké by to bylo, kdyby se tyhle dvě síly spojily na pódiu Obscene Extreme. Pivem poháněná artilerie nezastavitelných fast thrashcorových klasik, které pustí z řemene nejchorobnější, v kotli si kosti drtící hordy.A je skutečností, že: americké thrash-hardcorové legendy WEHRMACHT dorazí na OEF na exkluzivní hlavní show s velmi speciálním setem, protože budou mít ve svém středu pana Scotty Petersona, zakládajícího člena CRYPTIC SLAUGHTER, který je bude na pódiu doprovázet při nezapomenutelných hymnách z kultovních alb obou kapel! Takže se připravte na setkání s United ShoeBrothers, mistry jako břitva ostrých bicích a pohodového thrashe, který vás totálně odrovná!!!

Z line-upu naopak odpadli JESUS CRÖST a DEAD IN THE DIRT.

OBSCENE EXTREME FESTIVAL se letos uskuteční v termínu 16. - 20.7. 2014 na tradičním Bojišti v Trutnově.



Publikováno: 16. 04. 2014
Autor: Peťan