Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)


MOONFOG FESTIVAL III.EDITION

Bratrstvo Luny vystoupí na festivalu MOONFOG ve Wroclawi. Koncert se uskuteční 4.8.2012 od cca 19:00 hodin. (viz plakát výše)

PRZESILENIE (SLUNOVRAT)

Jediný polský tištěný magazín zasvěcený muzice: gothic, EBM, electro, synth-pop, industrial, noise, ambient, neofolk, darkwave, indie. V novém letním čísle magazínu PRZESILENIE, jež by mělo mít premiéru na CASTLE PARTY 2012, vyjde i velmi obsáhlý rozhovor s BRATRSTVEM LUNY, který má na svědomí zkušený hudební publicista Adalbert. Rozhovor byl iniciován vystoupením BL na loňském ročníku bolkówského festu. Všichni příznivci kapely v něm najdou mnoho zajímavostí. Velmi sdílný je ve svých odpovědích i Lord Darkthep. Rozhovor v naší mateřštině vám nabídneme po jeho vydání. V aktuálním letním čísle PRZESILENIE se dočtete o těchto hudebních souborech: Death In June, This Morn’ Omina, Pink Turns Blue, Haujobb, Ordo Rosarius Equilibrio, Diorama, Hybryds, Deathcamp Project, Pati Yang, Vic Anselmo, Golgatha, Bratrstvo Luny, Cloaks, Dazkarieh, Sen Zu, Calling Voice Project, Cabaret Grey a Human Steel.

MAGICKÁ NOC TRUBADÚRŮ

Kulturní akce  s podtitulem „Musica – Magia – Theatrum“  se uskuteční v městě nad Vltavou v komplexu kulturního a společenského střediska Vltava o podzimní magické datum  10.11.2012. Bude se jednat o dark indie happening s dramaturgií, ke které lze těžko hledat  ekvivalent nějakého „všedního festivalového setkávání“. Milovníci temné romantiky  a sympatizanti „alternativ a iracionálna“ si přijdou určitě na své! Velkým tahákem sobotního dne se stane vystoupení české gothic rockové  legendy – kapely XIII.STOLETÍ. Kralupské publikum jistě potěší první příležitost vidět na prknech domácího jeviště na české i polské scéně úspěšné hudebně-divadelní těleso BRATRSTVO LUNY. Z Norska dorazí kapela atmosférického kytarového virtuosa Petera Gutheho – PLUTO AND THE PLANETS. Již také víme, že zde zahrají mostečtí CARPATIA CASTLE. O dalších účastnících festivalu se ještě jedná. Již nyní je však jisté, že průvodcem Magické noci bude renomovaný hudební publicista PETR KORÁL, uměleckými patrony akce jsou: spisovatelka upířích románů JENNY NOWAK a vlčí guru JAROSLAV MONTE KVASNICA. Dalšími lákadly a nositely nevšednosti bude speciální středověký jarmark, besedy s uměleckými patrony, vystoupení skupiny historického šermu a jiná překvapení. Podrobnější informace přineseme brzy.


Publikováno: 10. 07. 2012
Autor: Johan