Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
HUSMAN FEST

Zdravím Vás,

Vím, že na tuto “novinku” čeká spousta z Vás. Vlastně na ní čeká i celý SYMBOLICký team, který možná až do této chvíle chtěl věřit tomu, že vynaložené úsilí, které svému snu obětoval, nepřijde vniveč. Buďme realisti, přátelé…

Nebudu zastírat zklamání, obavy a nebudu zastírat ani strach. Zklamání nad tím, že o další rok musíme odložit zhmotnění našich snů, obavy o zdraví svých blízkých i Vás, našich fanoušků, a v neposlední řadě strach nad tím, kam se svět (a nejenom ten hudební a zábavní) posune po epidemii dál.

Příprava ročníku 2020 nás (celého SYMBOLICKého teamu) stála mnoho sil.

Za posledních pár měsíců jsme si postupně prošli několika fázemi duševních stavů: Euforií, která se dostavila po ukončení ročníku 2019. Obavami, které se zrcadlily v ukončení spolupráce s nájemcem areálu ve Třech Dvorech u Kolína. Beznadějí, která se do nás zahryzávala dnem i nocí při cestování po celé republice ve snaze najít nový SYMBOLICKý areál… až po úlevu, která se rozhostila ihned po hlasování rady obce Topolná. Měli jsme vytoužený areál, bohužel… jen na chvíli.

Za situaci, která se právě teď děje kolem nás, nikdo nemůže. NIKDO si jí také nepřál a bohužel NIKDO nemůže předvídat, kdy se vše vrátí “do normálu”.

My víme jedno: ročník 2020 odkládáme na neurčito. V dnešní době mi přijde zcestné slibovat, že se “uvidíme za rok”. ANO, vše k tomu směřuje. S kapelami jednáme, chceme udržet line-up (BRUTALITY s odložením o rok souhlasí a ostatní kapely se přidávají), ale kdo ví, co bude za týden, za měsíc, natož pak za rok a půl.

SYMBOLIC nekončí – stále totiž máme sny a stále máme chuť si ony sny plnit.

Buďme teď ale chvíli praktičtí. Otázkou totiž je “co s nakoupenými lístky”? Jsou zde dvě možnosti – vrácení peněz nebo ponechání vstupenek na příští rok. Je jen na Vás, jak se rozhodnete. Víme, že ať tak či onak nás to bude stát dost peněz, ale o tom je prostě podnikání a my jsme si byli rizik spojených s pořádáním festivalu moc dobře vědomi. Zatím nad tím přemýšlejte, brzy se přihlásíme s konkrétními řešeními.

Také se nás ptáte “zda neproběhne alespoň okleštěná verze SYMBOLICu s českými kapelami”. Nevíme, opravdu je brzy říkat ANO či NE. Rozhodně Vás nechceme vystavovat nebezpečí, jenž by mělo dopad na Vaše zdraví. Tohle si prostě nevezmeme na triko, přesto nad BACK TO THE SYMBOLIC ve Třech Dvorech přemýšlíme.

Brzy budeme moudřejší. Díky za pozornost a věřím, že brzy na viděnou přátelé. Dávejte na sebe bacha…

DEJVY

https://www.symbolic.cz/2020/04/02/symbolic-2020-se-odklada/


Publikováno: 03. 04. 2020
Autor: Johan

Fotogalerie