Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

Ano, přesně tak vnímáme přesun SYMBOLIC festivalu do areálu “Bůrovce” v obci Topolná u Uherského Hradiště. Je to jen pár dnů, co jsme opět navštívili areál, abychom se ujistili v tom, o čem jsme přesvědčeni, TEDY v tom, že ZDE nám i Vám bude více než příjemně.

Tři Dvody u Kolína měly své kouzlo. Pro nás samozřejmě i spoustu výhod, neb jsme areál měli ve své podstatě “za barákem”, ovšem Topolná, to už je “úplně jiná liga”. Díky tomuto areálu doznáváme pocitu, že rosteme. Že se posouváme a tím opouštíme hranice “oslavy narozenin” a vydáváme se blíže k tomu, co bychom rádi, tedy k “pořádání festivalu”.

Chceme důstojné prostředí jak pro kapely, tak pro fanoušky. V neposlední řadě pak i pro ty, co pro Vás festival připravují (a že jich není málo).

Inspekční cesta, kterou jsme podnikli tuto neděli s naším elektrikářským týmem, nastínila mnohé. Jsme NESKONALE šťastni, že “vše jde podle plánu”, plánu, který jsme si vytyčili. KONEČNĚ Vám, našim návštěvníkům, můžeme garantovat to, co doteď NEBYLO ve Třech Dvorech možné a to jest:

  1. Důstojná možnost stravování!

K dispozici pro nás bude kuchyně se zázemím, o jakém se nám při prvních třech ročnících nezdálo. A PRO VÁS kamenná jídelna se stoly, židlemi a, když o to budete stát, i s ubrusy :-). Prostě čistota/pohodlí a nadstandardní servis.

  1. JIŽ ŽÁDNÉ TOIKY!

Ano, k dispozici pro návštěvníky bude dostatečné množství toalet, a to ve dvou patrech. Spodní patro toalet bude dokonce ÚPLNĚ NOVÉ! O toto jsme moc stáli a šli si za svým. Víme, že tento servis by měl být dnes již standardem a MY VÁM tento standard chceme nabídnout. Navíc bude zajištěna služba, která po celou dobu festivalu bude udržovat toalety ve stavu, v jakém si je každý přeje mít.

  1. Kamenné sprchy!

Další z věcí která prostě musí být na festivalu zajištěna. Doteď jsme na všech našich ročnících využívali mobilní sprchy – s ročníkem 2020 toto KONČÍ! Stejně jako toalety budou sprchy ÚPLNĚ NOVÉ a připravené v plné míře pro Vaši hygienu.

  1. DVĚ PODIA!

Konečně mohu říci “KONEČNĚ se nemusíme obávat vrtkavosti počasí”! Od ročníku 2020 je zde možnost operativně reagovat na to, co se děje venku, a to přesouváním produkce na dvě totožná podia. Ano, jedno vnitřní a jedno venkovní.

  1. Dostatečné množství barů a výčepů!

K dispozici jich máme rovných 5. Už žádné fronty, už žádné “napůlvychlazené” nealko. Dokonce pro Vás chystáme VIP bar s neskutečně stylovými “chill out sklípky”, v kterých bude (zvláště v parných odpolednech) více než příjemně.

To vše navíc s hlídaným parkovištěm, dvěmi stanovými městečky, šťastně řešeným terénem kolem hlavního podia, který díky sklonu svahu nabídne i při odpočinkové poloze výhled na hrající umělce, až po možnost koupání v nedalekém přírodním koupališti, nám činí opravdovou radost a naplňuje nás pocitem, že Topolná je to nejlepší, co nás (a doufám že i Vás) mohlo potkat.

Jsme hrdí, že jsme SYMBOLIC a pevně věřím, že vy budete hrdí s námi.


Odkazy:

Oficiální web: https://www.symbolic.cz/

Oficiální FB: https://www.facebook.com/symbolicfest/https

Událost FB: https://www.facebook.com/events/738394233343590/

SYMBOLIC e-shop: https://symbolic.cz/subdom/shop/obchod/


Publikováno: 22. 02. 2020
Autor: Johan

Fotogalerie