Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
F.O.B. - Outside The Palace Walls

Crossoverová parta Hellstrike vydává začátkem roku nové, v pořadí čtvrté album "Tenšit". Deska se natáčela na podzim roku 2019 ve studiu Davos ve Vyškově za produkčního dohledu Jindřicha "Otyna" Tománka, který platí za zvukařskou kapacitu a prošla mu "ušima" různá zvučná jména české tvrdě metalové scény.

Samotní Hellstrike působí na scéně od roku 2007, na kontě mají množství koncertů po klubech i festivalech v celé ČR, za ty nejvýznamnější můžeme považovat vystoupení na Masters of rock, nebo předskakování kytaristovi kultovních Biohazard Billymu Graziadeiovi.

Kapela na nové placce definuje svůj styl a přichází s jiným zvukem, sestavou i energií, kterou se chce prezentovat na svých show a postupně uvolňovat do éteru klipy a singly. Na albu můžete slyšet metal, hardcore, rap, punk rock a nevybírávé české texty, bez servírků a opírajících se do věcí, které se**u většinu z nás. Hlavním tématem alba je pocit jakéhosi vnitrniho břemene a odvrácené strany vlastního já, se kterým nemůžeme bojovat, změnit ho a už vůbec se ho zbavit. Myšlenku pitvá titulní píseň a obálka, kterou pro kapelu zpracoval zkušený grafik Tomáš Lacina (Massak art) .

Nový počin neleznete i na digitálních streamovacích službách, předznamenávát ho bude lyric video k písni "Kulty" a posléze videoklip, jenž se bude natáčet v druhé polovině února letošního roku.

https://www.youtube.com/watch?v=ftVyj0bwUTk

https://m.facebook.com/HELLSTRIKEband


Publikováno: 02. 02. 2020
Autor: Johan