Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
LLYR

Po delším čekání přichází kapela Severals s novým singlem LUNA, který oficiálně vychází 19.1.2020
https://youtu.be/C6F5LNcKf8M

Každý z nás již někdy slyšel tichý hlásek ve své mysli, který popichuje k provedení věcí, činů mimo dobré mravy a zákony. Je pouze na nás samotných, jestli tomuto hlásku v naší mysli podlehneme a přeměníme tyto myšlenky v realitu nebo odoláme a zachováme se správně.“

Singl LUNA kapely Severals pojednává právě o tomto stavu mysli. V písni se představují prolínající melodické části, jako příjemné a veselé myšlenky, oproti kytarovým riffům a hrubému zpěvu, značící násilí, hněv a agresi.

Nový počin plzeňské čtveřice Severals byl nahráván ve skromném studiu Pidgeon Army za dohledu Ronalda Janečka. Samotný mix a master tohoto singlu obstaral hudební producent Chris Kreutzfeldt.

V klipu mohou diváci vidět 4 lidské příběhy, kde každý z nich představuje jinou myšlenku. Posluchač se může tedy ztotožnit s kteroukoliv částí příběhu a samotnou myšlenku si vybavit “po svém“. Příběhy tohoto videoklipu jsou propojeny zástupcem zvířecí říše, který odkazuje na stinnou stránku naší mysli a je přítomen u každého ze 4 lidských příběhů.

Kamerové záběry obstaral velmi talentovaný Václav Čtvrtník, režie, střih kompletní scénář frontman kapely Severals Dominik Fencl. Příběhové linie byly natáčeny na různých místech v okolí města Plzně, kde byly využity také prostory známé z přechozího videoklipu k písni Habitat.

Kapela Severals tímto singlem otevřeně vyhlašuje práci na připravovaném dlouhohrajícím albu, které bude vydáno koncem roku 2020.

Severals se připravují na následující měsíce, ve kterých budou koncertovat v Plzni a Praze, konkrétní data jsou zveřejněna na facebookovém profily kapely.

Facebook https://cs-cz.facebook.com/svrls/
Youtube https://youtu.be/C6F5LNcKf8M - online 19.1.2020
Instagram https://www.instagram.com/weareseverals
Web http://severalsofficial.com/home

Dominik, Zdeněk, Ondra a Pavel


 


Publikováno: 20. 01. 2020
Autor: Johan

Fotogalerie