Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HUSMAN FEST

Metalový festival APOCALYPTIC FORM OF DEATH je zpět. Po tříleté pauze jsme se rozhodli přivést tento jihočeský festival zpět k životu. Dlouho jsme přemýšleli, jak celou věc uchopit, abychom zajistili co nejlepší podmínky jak pro kapely, tak především pro návštěvníky. Jsme si zároveň plně vědomi, že AFOD festival je malá akce, která se vždy snažila podporovat především české/slovenské kapely a pokud se naskytla možnost, ráda přivíta...la i nějakého toho většího zahraničního hosta. Jako pořadatelé stojíme nohama pevně na zemi a věříme, že nám svou přízeň zachováte.

Dlouhá léta festival nacházel útočiště v areálu bývalého autocampu nedaleko od Trhových Svinů, kde zažíval svá nejlepší léta. Tento areál byl pro pořádání akcí podobného formátu jak stvořený, nicméně osud tomu chtěl jinak a festival již v tomto areálu být nemůže. Tímto bychom chtěli dodatečně poděkovat panu Miroslavu Kyriánovi (R.I.P.) za azyl, který nám na svém pozemku dlouhá léta poskytoval.

Letos jsme se rozhodli pro trochu odlišný, byť v zahraničí zcela běžný, formát festivalu. AFOD 2020 se bude konat 26.6. - 27.6.2020 v areálu Kulturního domu v Trhových Svinech. Jednotlivé koncerty kapel se budou odehrávat v novém, moderním, prostorném a především klimatizovaném sále, což kapely i fanoušci ocení v případě horkého, tak i popř. deštivého, počasí. Sál disponuje vysokou a především prostornou Stage s velkým světelným parkem a skvělou akustikou. Samozřejmostí jsou dámská či pánská WC.

I zázemí pro kapely je v tomto případě velmi nadstandardní. V Backstage jsou k dispozici 4 prostorné šatny včetně toalet a sprch.
Jednoduše se jedná o nový moderní koncertní sál, který splňuje ty nejpřísnější kritéria pro kvalitní průběh celé akce.

Co se týče občerstvení, tak tam už bude vše probíhat stejně jako u klasického Open Air Festivalu. Přímo vedle sálu bude pro Vás připraven klasický velký pivní stan s lavicemi, kde si budete moci dopřát festivalovou klasiku jako pivko, ohnivou vodu, limonády, kávu, klobásku atd. Přímo vedle areálu KD se nachází malý, stromy zarostlý, park, který budete moci využít jako odpočinkovou zónu.

Co se týče místa pro stany, tak zde ještě probíhají drobná jednání s Městem. Nicméně to vypadá, že místo pro stany bude vyčleněné na tréninkovém fotbalovém hřišti v docházkové vzdálenosti cca 5 min. volnou chůzí. O těchto detailech Vás budeme v průběhu následujících měsíců pochopitelně informovat.

Toť v krátkosti zatím vše. Závěrem bychom Vám chtěli představit nové logo AFOD festivalu, které má na svědomí Daniela „Dahlien“ Neumanová. Děkujeme jí mockrát za spolupráci a doufáme, že se Vám bude líbit stejně jako nám.

Mějte pohodový podzim a již brzy začneme představovat první jména. Budeme se těšit na viděnou!!!

AFOD Team

https://www.facebook.com/events/533229484076233/


Publikováno: 31. 10. 2019
Autor: Johan

Fotogalerie