Nejbližší koncerty
TELEPATIE VI

Kytarista PARADISE LOST Greg Mackintosh ukončil v roce 2018 činnost svého projektu VALLENFYRE po osmi letech a třech albech. Nyní se ale spojil s basákem Chrisem Casketem (koncertní hráč ve VALLENFYRE, ex-EXTREME NOISE TERROR) a dali dohromady kapelu STRIGOI, kterou pojmenovali podle neklidných duchů z rumunské mytologie, kteří mohli povstat z hrobu a vzít na sebe jakoukoli podobu.

Nedávno dokončili s bubeníkem Waltteri Väyrenenem (PARADISE LOST) nahrávání dvanácti skladeb, které vyjdou v listopadu u Nuclear Blast Records jako debutní album "Abandon All Faith". Žánrově by mělo jít o old-school death metal, grindcore a punk. První singl můžeme očekávat brzy.

"S VALLENFYRE jsme šli cestou, která byla víc do crustu," vysvětluje Greg Mackintosh. "Myslel jsem, že se už nemáme kam pohnout dál, potřeboval jsem nějaké nové prvky. Se STRIGOI je to trochu strašidelnějšíi, dokonce tam jsou i náznaky tndustrialu i black metalu. Cílem bylo trochu to změnit. Byl jsem naprosto spokojený s tím, co jsem dělal ve VALLENFYRE, ale ve STRIGOI jsem si chtěl vyzkoušet nové věci."

STRIGOI jsou:
Greg Mackintosh - zpěv, kytary
Chris Casket - basa
Waltteri Väyrynen - bicí (jen studio)

www.strigoi.co.uk

www.facebook.com/strigoibandofficial


Publikováno: 28. 08. 2019
Autor: Bury

Fotogalerie