Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HUSMAN FEST

Setkání svobodných duší v Rožnově pod Radhoštěm

Zdar a sílu,

jsem tu s pozvánkou na další Setkání svobodných duší. Letošní ročník se odehraje o víkendu 2. a 3. 8. 2019 a bude opět jiný než ty předchozí. Vzhledem k opakujícím se problémům s místem, kde by se dal fesťák uskutečnit v "tradiční" podobě s tábořištěm, jsme se letos rozhodli zaexperimentovat - jednotlivé koncerty a doprovodné akce proběhnou na různých místech Rožnova pod Radhoštěm. Znamená to zároveň, že nejsme s to zajistit přespolním flek, na kterém by mohli rozbít stany, v Rožnově je ale řada možností levného prázdninového noclehu (kempy, ubytovny, hotýlky). Další změnou oproti minulým letům je návrat ke dvoudenní variantě Duší.

Páteční koncert se odehraje ve dvou hospodách, zvaných Železo (oficiálně Pivní bar Rožnovanka) a Němec (knajpa v uličce naproti vchodu do supermarketu Albert). Ty stojí na rožnovském náměstí a jsou od sebe vzdáleny pár kroků. Zatímco v jednom pubu se bude hrát, ve druhém se bude chystat další účinkující. U Němca vystoupí místní kapely SAMASAPOKUSALA a STERN a ostravská úderka PRÜGELKNABE, v Železe pak dvě one man tělesa, přerovský AUDIO NOISE a domácí CTIB.

V sobotu po obědě se na louce před rožnovskou knihovnou bude hovořit o knihách. Tedy o knize - BOB KUŘÍK zde představí publikaci nazvanou Mikrofon je naše bomba, která se pokouší mapovat tuzemské subkulturní aktivity a obsahuje vydatnou kapitolu věnovanou dění okolo místního punkového doupěte, před pár lety zaniklého Vraha. Taky se tu odehraje divadelní vystoupení experimentátora, improvizátora a performera ZAJÍČKA.

Večerní koncert bude v sobotu situován do nového rožnovského klubu Vrátnice. Zde vystoupí místní INNOXIA CORPORA, brněnští TUMMO a RISPOSTA a polská písničkářka the PAU.

Pořadí účinkujících a časy jejich vystoupení budou upřesněny.

Za partu kolem Duší zdraví Ctib.

Facebook událost


Publikováno: 21. 07. 2019
Autor: Bury

Fotogalerie