Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

Benefit na SOL!S
*Solidární síť bojující za práva zaměstnanců proti vykořisťování*

Sobota, 18. 05. 2019, 15:00
Plzeň – Újezd (komplex garáží u Hlavní ulice, mezi zastávkami “Rozcestí Újezd“ a “Bukovec“ autobusu č. 28)

Benefiční odpoledne zakončené koncertem, výtěžek z akce poputuje na účet SOL!S - solidární síť je nezávislá skupina lidí, která se rozhodla společně hájit svá práva a řešit problémy na pracovišti i mimo něj. Chceme-li uspět, máme větší šanci dosáhnout cíle společně než jako jednotlivci. Kromě sporů na pracovišti se zaměřujeme na organizaci solidárních akcí a kampaní za požadavky poškozených zaměstnanců či brigádníků a jejich práva. Braňme se společně!
https://solis.451.cz
 
***BENEFIČNÍ BĚH***

Čtvrtý ročník benefičního “závodu“, tentokrát na podporu solidární sítě SOL!S, který bude stejně jako minulý rok spojený s koncertem a grilováním.

Trať: cca 2km dle aktuálních terénních možností
Startovné: dobrovolný příspěvek, který poputuje na účet SOL!S
Start: 17:00


***********************************************************************

***solidární síť SOL!S***

cca 18:00
Přednáška od samotných členů SOL!S
https://solis.451.cz


***********************************************************************

***BENEFIČNÍ KONCERT***

BAESTIEN, DISAVOIR VIVRE, DOMLUVA, INTERPUNKCE

19:00 koncert, zahrají:

BAESTIEN
post-metal crust Sokolov/Cheb
Kapela ze západu poskládaná ze členů HERESE, OURWAY, LE BAIN DE MAID, ALBION a další. BAESTIEN se hlasitě přihlásili o slovo debutní deskou “Uroboros” z roku 2016, která vyšla na německém labelu Alerta Antifascista. Melancholická výprava v crust-metalových šlépějích, doporučeno fandy FALL OF EFRAFA či AMENRA.
https://baestien.bandcamp.com/releases

DISAVOIR VIVRE
crust-punx Domažlice
V poslední době hodně aktivní kapela z Domažlic, která vyrostla na troskách DEMOLITION WORKERS, ČLOVĚKOK. Crust-punková vřava s oboupohlavním vokálem. V průběhu minulého roku vydali split kazetu s INTERPUNKCÍ a vše stvrdili společným Evropským tour. Následně vyšel další kazetový split se spřízněnou bandou VZTEKLEC. Aktuálně se připrav na záskok na vokálu v podobě Fredy Soÿka Mercuryho (KOSI IDINA, ČLOVĚKOK atd.).
https://bandzone.cz/disavoirvivre

INTERPUNKCE
hc-punx Praha
Ostrý hardcore-punk z práglu, žádný sraní v tradici IDIOTI NOVÉ DOBY nebo RED INSECT. Jak už bylo napsáno - split kazeta a evropské tour s DISAVOIR VIVRE. Koncertně taky hodně aktivní kapela, mladí a neklidní!
https://bandzone.cz/interpunkce

DOMLUVA
fast/grind - open project
DOMLUVA mezi DECULTIVATE a LAKKA značí průser, čili fast-grind válec, který během pár minut semele vše na prach, nebo taky ne… zkus ochutnat! Záleží na tom, jak se domluví a kdo přijede. Hrubá ukázka zde:
https://youtu.be/ZQaviSf9EYY

Jídlo, pití:

- Na zahřátí budeme vařit čaj s rumem za dobrovolný příspěvek. Pravděpodobně by mělo být i pár lahváčů, ale nespoléhej na to. Letos snad i chlazených :-)

- K zakousnutí by měl být……… info brzy

- Vezmi si sebou, co uznáš za vhodné. V průběhu akce bude možnost grilování, to znamená, bude rozdělanej gril (případně si ho můžeš rozdělat sám), hlavně si sebou něco přines, ok? Do desíti hodin je možný si skočit do hospody pro točený do petky a nebo si nakup zásoby předem, na konečné šestnáctky je penny market.

Vstup: Dobrovolný - výtěžek poputuje na účet SOL!S

Konec živého hraní bude ve 22:00!

Akce se koná za každého počasí!

V průběhu celé akce dbejte na své osobní bezpečí, ať předejdeme úrazům viz. minulý ročník!!!

Snažme se udržovat pořádek a řídit se dle hesla: “Co si přinesu, to si taky odnesu!“. U garáže budou pytle na bordel, neboj se zeptat kam s odpadem díky!

Jak se tam dostat:

Tady je odkaz na mapu: http://www.mapy.cz/s/7P8c

1. Někde ve městě nasedni na bus č.28 směr “Papírna Bukovec“, celkem se projedeš, poznáš krásy smogové Plzně, hlavně neusni a nezapomeň vystoupit na zastávce “Rozcestí Újezd“. Přijdeš na křižovatku, kde se dáš vlevo do “Hlavní“ ulice (ta ulice se opravdu jmenuje Hlavní), jdi rovně, někde po tři sta metrech uvidíš po levici komplex garáží, jdi tam a podle hluku poznáš, kde to je!

2. Pokud se ti nehodí předchozí spojení, tak si někde chytni trolejbus č.16 směr “Doubravka“ na této stanici budeš vystupovat, je to konečná, takže žádný strach. Chvilku se rozkoukej, naber dech, trochu se projdeš. Napravo od tebe je Penny market, ale ty půjdeš po hlavní, která se jmenuje “Zábělská“, jdi pořád do kopce, až ho vyjdeš jdi pořád dál až dojdeš na křižovatku kde naproti sobě jsou dvě autobusový zastávky a po levý straně stojí hnusnej růžověj barák (za ty roky už trochu vyblednul :-)), odboč z hlavní doleva do “Hlavní“ ulice (ta ulice se opravdu jmenuje Hlavní), jdi rovně, někde po tři sta metrech uvidíš po levici komplex garáží, jdi tam a podle hluku poznáš, kde to je!

Zpáteční spoje:

Bus č. 28 směr do města:
22:11
22:46 Končí v zastávce Sady Pětatřicátníků.
23:21 Končí v zastávce Sady Pětatřicátníků.

Trolejbus č.16 směr do města:
22:59
23:29
23:42 Spoj jede do zastávky Jižní Předměstí

Solidarity crew & garáž punx


Publikováno: 17. 03. 2019
Autor: Bury