Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
LLYR

Návrat švédskej death metalovej legendy na Slovensko !!

Na Slovensko sa po rokoch vracia švédska death metalová legenda HYPOCRISY na čele s charizmatickým spevákom a gitaristom Peter Tägtgrenom, ktorý patrí k vedúcim osobnostiam na svetovej metalovej scéne a to vďaka jeho pôsobeniu v jeho domovskej kapely, ale aj v projekte PAIN, ako aj jeho producentskej a zvukárskej práci. Hypocrisy pôsobí na scéne neuveriteľných 29 rokov, vydali 13 štúdiových albumov, posledný z roku 2013 pod názvom End of Disclosure je vysoko hodnotený nielen fanúšikmi, ale aj hudobnými kritikmi. Kapela odohrala nespočetné množstvo koncertov po celom svete a patrí k najväčším legendám tohto štýlu na svete.

Spolu s touto legendou vystúpia v Bratislave aj ich krajania, už veľmi dobre známa melodic groove metalová kapela SOILWORK, ktorá pôsobí na scéne od roku 1996 a pochádza z tzn.Göteborgskej scény, tak ako kapely Dark Tranquillity, At the Gates či In Flames. Staršia tvorba skupiny Soilwork pozostávala z klasických deathmetalových a heavy metalových elementov ovplyvnenými hlavne skupinami Death, At the Gates či Iron Maiden. Novšia tvorba kapely je obohatená o groovemetalové a rockové prvky typu legendy Deep Purple. Práve týmto prístupom skupina apeluje na progresivitu nápaditosť a experimentálnosť svojich skladieb. V Bratislave zahrá kapela aj piesne z nového albumu Verkligheten, ktorý bol vydaný v januári tohto roka

Ako oficiálny support koncert sa predstaví už veľmi známa slovenská doom gothic metalová kapela DOOMAS, ktorá tento rok oslávi 13 rokov svojej existencie. Kapela koncertuje po celej Európe a primárne na Slovensku vystupuje najmenej . Tento rok im vychádza nove EP s názvom Portal a koncom roku 2019 novy album.

Tieto kapely na čele s Hypocrisy sú zárukou výborného večera plného energickej death metalovej hudby, tak tam nesmieš chýbať!!

https://www.facebook.com/events/295728401099264/

Predpredaj lístkov:

  • cez Predpredaj.sk, Predprodej.cz

  • vo všetkých pobočkách Slovak Telekomu


HLAVNÍ MEDIÁLNI PARTNERI: Rádio Rocková republika, Rádio FM, Rock Hard Slovakia.

Mediálni partneri: Rocker.sk, Music – zone.eu, Ťuli a Ťuli – prírodná kozmetika, 123pečiatky.sk , Free Metal Promotion, Slovak Metal Army, Musicborders, Orbis Metallum, Musicgate.cz, Valhalla, Metalexpress, Fobiazine, Livemusic.sk, citylife.sk, Metal- mania.sk ,Stormbringer- the first austrian webzine.


 


Publikováno: 07. 03. 2019
Autor: Johan

Fotogalerie