Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
INSANIA

Přátelské koncertní utkání domácích GINGERHEAD proti hostujícím RED-NOSE. Přijďte si zafandit a užít parádní rockový večírek.

kdy: 29.11.2018
čas: 19:30 hod.
kde: klub FAMU (Smetanovo nábřeží 2, Praha 1)
Vstupné 150,- + FREE WELCOME DRINK - O to správné "nakopnutí" se postará přírodní energy drink Samurai shot aneb první nealko panák na světě!!!

O kapelách:

Gingerhead je uskupení zkušených hudebníků, kteří v minulosti hráli například z kapelách Tata bojs, Walk Choc Ice nebo Ivan Král band. Svým debutovým singlem Holy Ground obsadili první příčky několika předních českých hitparád. Stylově připomínají např. P!nk, Paramore nebo Red Hot Chili Peppers. Na konci roku 2017 kapela zabodovala v soutěži Skutečná liga, kdy v celkovém hodnocení obsadila druhé místo. Frontmanka kapely Eliška Pekárek Flaková ve stejné soutěži získala nejvyšší ocenění v kategorii Zpěvačka roku.
Web kapely: www.gingerhead.cz
Podívej se na videoklip

Red-Nose je bigbeatová parta, která již má odehrány stovky koncertů a jiných hudebních akcí všech druhů a prostor. Red-Nose má za sebou také 3 CD, poslední vyšlo v tomto roce pod názvem Stereo (1. Dej si! 2. Valetol). Svým stylem míří k rytmickému soundu na čtyři doby a melodice tu z rock'n'rollu, tu z blues nebo i odjinud s texty v Češtině a také s odkazy na tradiční české r'n'r písničkářství. Jeden fanoušek trefně poznamenal, že Red-Nose hraje něco mezi Krausberry, PPU a Alice Cooper'em...
Red-Nose je také finalistou soutěže Rock east Bohemia.
Red-Nose hraje ve složení dvě kytary, bassa, bicí, zpěvy a občas při událostech na přání i dechy či bonga. Tato parta hraje již léta ve stejném složení, ale s přestávkami na řádný odpočinek a inspiraci (bývalí, současní členové byli, jsou také v kapele Wohnout, skupině Anety Langerové).
Facebook kapely: bandzone.cz/redxnose
Podívej se na videoklip


Publikováno: 20. 11. 2018
Autor: Mikael