Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
F.O.B. - Outside The Palace Walls

Hudebním klubem Kalikovák v Plzni se v poslední srpnový den prožene metalová bouře. A že to bude stát za to, o tom svědčí i fakt, že za touhle akcí stojí pořadatelé takových akcí, jako například Panzer Storm Fest, Slunovrat Fest, Mass Cremation Fest atd. Celá akce se bude konat venku. Pojďme se podívat, co nás čeká!

S.D.I.:
S.D.I.! MEGAMOSH! S.D.I.! MEGAMOSH! - Tak tahle dá se říci Thrashová hymna mimo jiné v Plzni bezpochyby zazní. Legendu jako je S.D.I. není třeba nikomu představovat, vždyť na scéně působí už od roku 1986. Tak vzhůru do kotle a udělat megamosh!

MAGOTH:
Magoth je Black Metalovou smečkou z Německa, která působí na scéně od roku 2011. Na kontě mají demo "Den Toten Gesang" a desku "Anti Terrestrial Black Metal", která je velmi pozitivně hodnocená! Pokud si libujete v čistém Black Metalu bez dalších vlivů, pak si Magoth rozhodně nenechte ujít!

PANYCHIDA:
Tuhle Plzeňskou smečku není třeba nikomu z místních představovat. Panychida je zkrátka v Plzni doma a má nejen zde vybudovanou obrovskou fanouškovskou základnu. Za téměř 14 let projeli se svým unikátním Pagan Black Metalem nejen celou Evropu, ale také Mexiko! Není pochyb, že tahle parta by vás nechala chladnými!

SORATH:
Sorath je v Plzni již legendou, kterou můžeme na scéně vidět už od roku 1993. Roku 2005 se uložili k zimnímu spánku, ze kterého se probrali v roce 2016 a od té doby brázdí pódia v plné palbě. Pokud jste milovníky rychlého, ale přesto melodického Blacku, pak si Sorath nenechte ujít!

1000 BOMBS:
Hledat v Plzni někoho, kdo by neznal 1000 Bombs, je naprosto zbytečné. Tahle banda složená z členů Trollech a Laid to Waste jede bomby už téměř pět let a ten Thrash prostě umí. Zazní zde známé songy, jako třeba Don't Trust the Aliens, Napalm Spitters, nebo Tunnel Rats. A nezapomeňte na hlavní pravidlo - PEACE IS DEAD!

INNERSPHERE:
InnerSphere je mladou, ale zato velmi dobře rozjetou smečkou z Plzně, hrající kvalitní Melodic Death/Thrash Metal. Kromě výletů do zahraničí si zahráli na velkých festivalech, jako například Czech Death Fest, nebo Brutal Assault a na kontě mají letos vydané album "Amnesia" vydané u vydavatelství MetalGate. Tuhle kapelu si rozhodně nenechte ujít!


Publikováno: 23. 08. 2018
Autor: Mikael

Fotogalerie