Nejbližší koncerty
  • 19. 04. 2024Drom, Bullfrog, Mayon
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
F.O.B. - Outside The Palace Walls

V srpnu tomu bude už deset let, co jsme úspěšně pořádali Tachofest (první ročník proběhl ještě o rok dříve), takže se směle můžeme pokládat za pořadatelský pionýry na tachovské scéně. A jelikož nám ten stres okolo začal chybět, rozhodli jsme se s touto akcí vrátit na scénu. I když, v lehce pozměněné formě.

Co se nezměnilo, je místo konání. Opět se bude řádit ve výjimečných prostorách Klášterní zahrady.

Co se změnilo? Všechno zbývající. Abyste se mohli přesvědčit, musíte ale samozřejmě dorazit!

A co tedy můžete očekávat?

Letošní HUS!MAN fest vám nenabídne nic jiného, než kulturu první jakosti.

Soupiska umělců:

ANIME TORMENT

Není moc kapel, které se můžou chlubit tak velkou koncertní aktivitou, jakou mají Anime Torment. Tihle borci jsou prostě neúnavní, najezdili tisíce kilometrů napříč Evropou, a všade kam se hnou, sklízí úspěchy. Kluci si udělali loni radost, a po pěti letech si nadělili novou placku „Afterlife“, která je až po okraj naplněna poctivým smrtícím řemeslem.

https://www.facebook.com/animetorment

VICTIMS 

Chomutovští sympat’áci, vlhký sen všech teenek se jistě ukážou v tom nejbrutálnější možném světle. Od této sedmihlavé saně čekejte všechno možný, jen ne žádný sladkobolný kňourání. Kluci vydali loni št’avnatý EP „EVILution“, na němž si třeba zachrčel i Řezník. Ten k nám s kapelou pravděpodobně nedorazí, ale i tak to bude devastující.

https://www.facebook.com/victimsthc 

UGF (A)

Tento Rakousko německý mlýnek na maso se v Tachově představí už podruhé. Kluci jsou na scéně neuvěřitelných 20 let, a svůj mix trojlístku žánrů sludge/doom/hardcore vypilovali za tu dobu k dokonalosti. Prostě zrajou jako víno. Jejich zatím poslední album "Asebeia.Ataraxis“ posbíralo nadšenou kritiku ze všech koutu. 

https://www.facebook.com/groovefront

INNERSPHERE 

Pomalu vycházející hvězda na metalovém poli, vedena tachovským rodákem Mírou Litomerickým. Band si prošel standardní počáteční personální rošádou, a vypadá to, že v této sestavě to bude to pravé ořechové. Kluci se do toho opřeli, a za poměrně krátkou dobu odvedli kus práce. Jezdí hrát od čerta k d’áblu (i za hranice naší země) a sbírají cenné ostruhy. Nedávno se hoši vrátili ze studia, takže nová deska bude jistě co nevidět. 

https://www.facebook.com/innerspheremetal

WE ALL GONNA DIE

Litoměřická deathcore parta, která je personálně propojena s Anime Torment působí na scéně už desátým rokem. Chlapi mají na tachometru nespočetně koncertů, které sdíleli třeba s takovými MY AUTUMN, MASTIC SCUM a dalšími. K tomu připočtěte jedno EP, full CD, nějaký ten videoklip… Tahle parta to má prostě v paži, a stojí rozhodně za zhlédnutí!

https://www.facebook.com/We-All-Gonna-Die-110814968973249


SOMETHING LIKE

Železná jistota metalu na tachovsku, nebo pevná hráz moshe v pohraničí. Vyberte si co chcete, obojí je správně. Tuhle bandu velkých srdcařů a prima chlapíků, kteří vás nenechají nikdy ve štychu prostě nejde nemít rád. Kluci se loni pochlapili, a po velkým otálení konečně vydali fans dlouho vyčkávané CD „ MMXVI“, jemuž se dostalo zasloužené pozornosti! Doufejme, že další desku jim nebudeme křtít v důchodovém věku.

https://www.facebook.com/somethinglike

NEUROTIC MACHINERY

Neurotické strojírenství. Není výstižnějšího názvu pro tuto kapelu. Kapelu, která si dělá věci po svém, jinak, navzdory všemu a všem. Která se toho prostě nebojí. Cháska složena z pěti individualit (individuí), která zažila své úmělecké (tak vnitrokapelní) vzlety a pády. Přesto všechno je pořád tady, a nějaký pátek ještě nejspíš bude.

https://www.facebook.com/neuroticmachinery

Tot‘ soupiska letošního HUS!MAN festu.

Vlezné je pouhých 100,-, a nezapomeňte, akce začíná už od tří hodin!


Publikováno: 22. 07. 2018
Autor: Mikael

Fotogalerie