Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
HEIDEN – Andzjel

Společnost jim budou dělat Interitus, After Rain a Abyss.

Plzeňští metaláci Avidity For… mají na kontě novou dlouhohrající desku Restart, kterou pokřtí 18. srpna v Knížecím pivovaru Plasy na minifestivalu 4Fest open air vol II. Kromě nich zahrají plzeňští průkopníci symphonic metalu Interitus, českobudějovičtí doom/blackoví After Rain a západočeští deatheři Abyss.

Program odstartují v 19 hodin After Rain, kteří pro letošní rok chystají své páté řadové album. Původně čistě studiový projekt se konečně přetransformoval v plnohodnotnou kapelu, jež má za sebou první koncerty. V sestavě působí známí muzikanti tuzemské undergroundové metalové scény, kteří prošli například Dark Angels, Avenger, Törr nebo Isacaarum.

Od 20.30 přijdou na řadu Interitus. Letitá kapela, která stále patří ke špičce svého žánru, tedy symfonického metalu. Interitus platí za vyhlášenou koncertní smečku, ostatně zkušenosti získávali hraním například se Scorpions či Helloween. Stejně jako v případě After Rain jsou postaveni na kontrastu mužského a ženského vokálu.

Avidity For… na scénu nastoupí ve 22 hodin. Stále úspěšnější metalová mašina se dnes raduje z nové řadovky, na které se prezentuje nový zpěvák Lukáš Joy Justich. Jejich muzika je přímočará, moderně znějící, s jasným tahem na branku. Novinka Restart má u fanoušků výbornou odezvu, bezesporu se jedná o jejich nejvyspělejší a nejkvalitnější dílo.

Jako poslední zahrají od půlnoci Abyss, kteří hrají extrémní metal na pomezí doomu, blacku a deathu, přičemž poslední zmíněná škatule u nich vítězí. Kapela je známá především aktivním koncertováním v domažlickém regionu, avšak pravidelně vystrkuje růžky i do ostatních koutů republiky.

FB událost 4Fest open air vol II. - https://www.facebook.com/events/382013898947201/

Avidity For… – www.avidityfor.cz

Václav Votruba (www.votrubapromotion.cz)


Publikováno: 10. 07. 2018
Autor: Johan

Fotogalerie