Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
LLYR

Plzeňská metalová kapela Avidity For… vydala v uplynulých dnech svou druhou řadovku s názvem Restart. „Je to deska, ze které je cítit velká energie,“ vzkazují muzikanti.

Album vznikalo ve studiu Accent v Plzni pod dohledem technika a zvukaře Petra Podleny a mistra zvuku Pavla Čengeryho. Hudebně kapela rozvíjí svůj styl načrtnutý debutem Na svůj osud se nadřeš, tedy heavy metal s příměsí dalších metalových subžánrů.

Jsem z výsledku nadšený!“ říká zpěvák Lukáš Joy Justich. „Pro mě osobně jde o zlomovou nahrávku. Přišel jsem do kapely a bylo úžasné, jak jsme si sedli, a to nejen po lidské stránce, ale i po stránce tvůrčí.“

Deska Restart stála Avidity For… hodně sil, muzikanti nehodlali nic podcenit. „Kolikrát jsem dlouho do noci přemýšlel, jak ji ještě vyšperkovat, vylepšit… Stálo to za to. Reakce jsou prozatím pozitivní, a to i na živé provedení nových skladeb,“ zdůrazňuje zpěvák Avidity For…

Textově je album rozmanité. Kapela se zaměřila na zajímavá témata - od atomovky v Hirošimě, po starou irskou legendu o Banshee.

Nyní se budou Avidity For… věnovat především živému hraní. „V létě plánujeme oficiální křest desky se zajímavými hosty. Do té doby by měl být hotový i videoklip. A přibyla nám ještě jedna krásná a zajímavá aktivita - od půlky května budeme doprovázet divadelní představení v plzeňském Dialogu,“ načrtává Lukáš Joy Justich.

CD Restart si zájemci mohou objednat přímo u kapely.

Sestava Avidity For…:

Zpěv, kytara: Lukáš Joy Justich

Kytara, zpěv: Matěj Sumec Fiala

Basa, zpěv: Pavel Vaněk

Bicí, samply: Lukáš Koršes Korschinský.

Kontakt: kontakt@avidityfor.cz


Publikováno: 27. 04. 2018
Autor: Johan

Fotogalerie