Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
INSANIA

Rád bych za sebe sdělil ohledně projektu "Zemětřesení" tyto hlavní zprávy :

1.Aleš Brichta nám oznámil, že nemá zájem být součástí projektu, má jiné priority.

2.Koncerty na putovním festivalu, které jsme minulý rok ohlásili na léto 2018 z rozhodnutí příslušného promotéra, nepojedeme.

Ani jednu z těchto zpráv nebudu rozebírat a komentovat, protože to považuji za zbytečnou energii, beru věci jak jsou.Nemám zájem o změnu ani v jednom případě.
 
OMLOUVÁME SE TEDY VŠEM, KTERÉ JSME SDÍLENÍM TERMÍNŮ PŘESVĚDČILI SI KOUPIT NA DANÉ AKCE LÍSTKY.

Drželi jsme i loajalitu k dohodám, které jsme uzavřeli a odmítli jsme všechny jiné promotéry, kteří nás na své festy chtěli. Pokud se nám podaří cokoliv jiného na léto dohodnout,dáme vědět zodpovědněji.Omlouváme se ještě jednou !
Aleš Brichta nebude na případných letních koncertech leadrem, rozhodli jsme se oslovit jiného zpěváka, který bude naším speciálním hostem. Stejně jako je teď Milan Schelinger. 

Plánujeme na podzim několik samostatných koncertů, kterými chceme 25 let tohoto našeho společného projektu co nejlépe připomenout.

Včera se podařilo zkompletovat všechny podpisy smluv na remaster původního alba z roku 1993. Přitočili jsme i dva bonusy, které zazněly před lety na koncertech.Nazpíval je Milan. Remaster vydá Supraphon koncem dubna na CD.Bude pak následovat i LP.Duben je pro vydání CD symbolický.V dubnu 1981 přestal bolševikům Jirka překážet.

Máme roztočené i druhé album Zemětřesení, na kterém budou všechny věci, které jsme před 25 lety nezkompletovali + několik zajímavých bonusů.Plánujeme ho vydat na podzim a podpořit toto nové album i koncertně, jak jsem zmínil.Plánujeme přidat i pár vlastních songů v této sestavě jako dárek všem fans.O zpěvy se podělí naši zmínění hosté.Vše dáme včas vědět.Přes všechny věci, které musíme za pochodu řešit, tak se společným natáčením po letech bavíme.Zdravíme a požádáme vás o MAX SDÍLENÍ - z mnoha důvodů.Díky za pochopení situace !

(zveřejněno v původní podobě bez gramatických a stylistických úprav, pozn. redakce)


Publikováno: 19. 03. 2018
Autor: Mikael

Fotogalerie