Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
HUSMAN FEST

Bratři a sestry, píšeme ve spěchu z fronty. Máme za sebou podzimní část Spam Tour, během kterého jsme se posunuli pod ostrou palbou do první linie a v plných klubech jsme se potkávali se spoustou z vás. Křty alba „Na počátku byl spam“ (v Praze a Brně) se natáčely na několik kamer a v současnosti se stále ještě zpracovávají. Postupně je budeme zveřejňovat na našem YouTube kanále. První nevergreen z pražského Rock Cafe už je ale k dispozici: https://youtu.be/sSk0HHAD0kA (Večer, kdy Freud zpíval basem s Danem Kurzem /Kurtizány z 25. Av., Atari Terror/ a Broňou Míkou /Atari Terror/ za mikrofonem)

Teď pro vás ovšem máme především videopozvánku na jarní část Spam Tour: https://youtu.be/5N3a5FreRV8 . Časem budou na našem webu a Facebooku přibývat další termíny.

V našem eShopu přibylo několik nových položek, mrkněte zde: http://www.insania.cz/eshop/

V našem mp3shopu http://www.insania.cz/mp3shop/ je ke stažení nový balíček KOMPLET (kompletní Insania v mp3) za velmi přátelskou cenu. Pro ty, kteří si nás chtějí přehrávat z kvalitních mptrojek úplně celé a rádi nás podpoří.

Na podzim jsme dokončili klip „Joe si nepohlídal záda“. Pokud jste ho ještě neviděli, je tu pro vás: https://youtu.be/PKrgif7ffAc .V současnosti pro vás stříháme nový videoklip „Ať kypí žluč“, který by měl být hotový začátkem března, s charismatickou „rich bitch“ Adélou Elbel v hlavní roli. Pokud vás bude bavit aspoň z poloviny tak, jak jsme se při natáčení bavili my, bude to cajk a my budeme šťastní!

Na závěr příjemná zpráva: Album „Na počátku byl spam“ je nominované na Anděla v kategorii Alternativa. Pro nás to znamená další ulítlej večírek v Praze, 20.3. to vysílá živě ČT, tak se možná uvidíme přes kamery a obrazovky.

A úplná tečka: VJ FRA ZAE, který měl na svědomí i videoprojekci našeho křtu na Flédě, vytvořil jednoduchá, ale působivá videa pro některé remixy z nového alba:

Mezi námi přeskočila jiskra, rmxd by Jan P. Muchow: https://youtu.be/nFEbKmN8Ebw

Bohové jdou k lidem, rmx by Jan Vozáry: https://youtu.be/HBQocf1Czic

Ať shoří v pekle všechny kapely světa, rmxd by Midi Lidi: https://youtu.be/pK8OUrNfu3Y

Bratři a sestry, sejdeme se v zákopech v pekle, ale ještě předtím na jarních koncertech!

Vaše guerillové komando 1N54N14.

 


Publikováno: 23. 02. 2018
Autor: Coornelus