Nejbližší koncerty
  • 28. 03. 2024Hrají: NAŠROT legendární hardcore ( Havlíčkův Brod ), NON...
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
F.O.B. - Outside The Palace Walls

Rádi bychom vás informovali o revolučních změnách, které máme v blízké době v plánu. Tento rok je již pětadvacátý, kterého se naše kapela dožila. Čtvrtstoletíí plánujeme náležitě oslavit na SATAN KLAUS FESTu ve Volyni 25. prosince. Máte se na co těšit, kromě výtečných předkapel (které zatím ponecháme v tajnosti) dojde na unikátní vystoupení projektu BLACK RAIN (znalci ví, že se jedná o blackmetalový odštěpek AVENGERu z poloviny devadesátých let). V rámci vystoupení samotných AVENGER pak budeme hrát dlouhý průřez všemi deskami, cca. 100 minutový set. Toto jsou tedy novinky, které se asi celkem daly očekávat...

A teď ta pecka :-) Tento koncert je zároveň poslední vystoupení, neboť AVENGER na konci roku 2017 uložíme k spánku. K tomuto rozhodnutí jsme dospěli na základě dlouhé kapelní debaty. Důvodů máme opravdu mnoho, přičemž ne všechno je nutné ventilovat navenek. Rádi bychom vás ale ujistili, že se nejedná o rozkol nebo rozpad kapely. Opak je pravdou. Aktuální sestava AVENGERu si po všech stránkách sedla jako nikdy dřív a máme smělé plány do budoucna v nezměněném složení.

Rok 2018 bude již zcela ve znamení nové entity, kapely BOHEMYST, kterou budeme budovat na "zelené louce", od nuly. Nový materiál, nový způsob kolektivní práce, sólový zpěvák a tedy nový přístup k textům a spoustu dakších změn. Těšíme se na první zkoušku, první song, první text, první koncert, první desku, atd. jak malý kluci a doufáme, že pokud jste měli rádi AVENGER, podpoříte i BOHEMYST. Materiál na první desku již předběžně získává základní kontury a bude se jednat o naprosto masakrózní temný death black metal... nebo Bohemian Dark Metal chcete-li. Naše krevní skupina je pevně dána a žádné stylové kotrmelce nechystáme.

Většinu důvodů k této změně lze asi zařadit do kategorie "nepochopitelné" pro kohokoli vně kapely. Soudím tak podle prvních reakcí okolí - vesměs se mi dostane odpovědi "Co vám kurva jebe?!!" :-)) - OK, zkuste nám věřit, víme proč a co chceme, pod novým názvem budeme svobodnější a spokojenější. Každopádně, touha tvořit kvalitní extrémní metal na naší straně i nadále zůstává a nezbývá než doufat, že i vy zůstanete s námi.


Honza Kapák jménem AVENGER / BOHEMYST

Kromě AVENGER a BLACK RAIN zahrají LAHAR a KAOSQUAD.


Publikováno: 04. 12. 2017
Autor: Johan

Fotogalerie