Nejbližší koncerty
  • 29. 03. 2024NAURRAKAR Nuclear Misanthropic Black Metal https://www....
  • 03. 04. 2024Gurs - post punk z Baskicka ve šlépějích kapel jako Chain...
  • 04. 04. 2024Conflict (uk), Ginnungagap (cz)
  • 05. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl), Lucifer Efekt (cz)
  • 05. 04. 2024Black thrash metalová formace Unpure ze Švédska a black m...
  • 05. 04. 2024Hrají: N.V.Ú. punk ( Východní Čechy ), STREET MACHINE har...
  • 06. 04. 2024Conflict (uk), Eye for an Eye (pl)
  • 08. 04. 2024Pestilence se vrací do Ostravy! Tentokrát je doprovodí Ca...
TRNY& ŽILETKY Třetí hlas

4. listopad v 19:00–23:30

Eternia Smichov
Nádražní 3, 15000 Praha

AU REVOIR (usa)
Téměř instrumentální drone / postmetal na Heads Up records ( kde vychází kapely jako Aviator, Sport nebo Joliette) , Tor Johnson Records (Death To Tyrants, No Denial, Pretty Faces)
https://aurevoirit.bandcamp.com/album/veles

TUMMO
https://tummo.bandcamp.com/
​Další kapela podobně jako AU REVOIR dorazí z velké dálky! Neúprosnou D1 přijedou rozsévat zlobu a zkázu brněnští TUMMO. Těžké riffy a dívčí vokál, zní to jako popis brněnských NIKANDER, ale TUMMO drtí lebky už pěkných pár let a už v roce 2011 vydali velký album na vinylu, který vyšlo u Dead Heroes. O dva roky později nahráli splitko s Tomorrow's Hell. V kapele najdete ex-členy spolků jako More Bad News, See You In Hell nebo Mad Pigs.

MÖR...KHIMMEL
https://morkhimmel666.bandcamp.com/
Morkáči jsou na scéně už deset let, založil je Slávek a Maťko. V té době hráli přímočarej black metal d-beat ve stylu Hellhammer nebo Dark Throne. V roce 2011 kapela prošla personálními změnami, kdy z původní sestavy zůstal jen Slávek a připojili se David s Hawranem (ex-Thema 11, ex-Mother) a Andy (ex-Úl, ex-Vekslan). Tím se změnil i styl muziky, kapela dostala osobitější tvář. Od té doby vyšla dvě velká alba ("Zlozkřivec" a "Ostří černé kosy zní") a čerstvé splitko s THE TOWER. Post druhého kytaristy je prokletej, jak profesor černý magie v Bradavicích. Ten po Evě a Ghettoblasterovi zaujímá Mára z Black Aspirin.

Black Aspirin
https://blackaspirin666.bandcamp.com/
​Line-up se nám vyvedl až moc a proto jsme se rozhodli potvrdit kapelu, u který můžete v klidu ven na cígo, nebo na pivo do jinýho města. Parta nalitejch retardů, co si myslej, že když se vohulej na max, daj distorion na basu tak, že neni poznat jakej tón držej a občas udělaj slide, tak se to dá považovat za sludge​. A ještě maj tu drzost s tim vylízt na veřejnost. Autoři nejhoršího obalu "s kterým by se nemělo lízt na ulici". Letos jim vyšlo splitko, který zachraňuje pouze strana Lack of Sun, jinak se to absolutně nedá poslouchat. Minulej koncert přes chlast nedohráli do konce, tak chtěj dohrát druhou polovinu setu na týhle akci. Totální mrdka, doneste rajčata, možná i šutry (ty házejte směr basák a bubeník).

Lack of Sun
https://lackofsun.bandcamp.com/releases
Punkáči se rozhodli hrát nejlepší hudební styl. Ano, jedná se o death metal a jako inspiraci si vzali jednu z nejlepších kapel světa. Bolt Thrower. Takže riffy jako válec, dvojšlapka a za mikrákem zamračenej Jurka. V sestavě je Méďa, kterej hraje ve více aktivních kapelách, než Kanár stihnul za celej život. A ty kapely narozdíl od Kanárovejch za něco stojí. Na kytaru hrají mládenci z Controlled Existence a ex-Gomora. Vem džísku a táhni do první řady.

Hopsters
Hawran a Pěťka se rozhodli, že si, kromě vaření piva, založí kapelu, kde coverují starý klasiky jako Joy divison, Pixies a další...

Facebook


Publikováno: 11. 08. 2017
Autor: Johan

Fotogalerie