Nejbližší koncerty
  • 20. 04. 2024Kapela Bloody Obsession a Barrák music club pořádají třet...
  • 20. 04. 2024DROM, MAYON, DRUTTY
  • 22. 04. 2024DEAF CLUB (USA) + FUCK MONEY (USA) + DECULTIVATE + SKIPLIFE
  • 23. 04. 2024Joshua Zero (UK) & Wczasy (Pol) & Blue Chesterfield > 23....
  • 23. 04. 2024Výjimečný kytarista a hudebník, několikanásobný držitel B...
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
LLYR

Personální zemětřesení, spočívající v mnohonásobných výměnách na postu kytary a zakončené odchodem zpěváka naše kapela ustála. Z výsledných problémů se ještě trochu otřepáváme, ale jedeme dál!

Jak již víte, pokračujeme nyní v šesti lidech. Jak podivně málo! Pomalu si ale zvykáme. Charakter naší hudby se tímto nijak nemění, stále v ní najdete metalové nástroje, harfu, housle i píšťaly, čisté vokály i screamy, hlasy mužské i ženské.

V kapele jsou nyní čtyři vokalisté. To není jednoduché na secvičení, tudíž si na léto bereme koncertní pauzu a budeme na pěvecké sekci makat. Ovšem nejen na ní! Pracovat budeme též na nové hudbě, na nové image kapely… A na klipu.

Ano, zakletý videoklip k písni "Rainy Night". Situace v kapele byla posledního půl roku nestabilní. Tvorbu videa to bohužel zbrzdilo. Blýská se ale na lepší časy, takže se snad brzy dočkáme. Vydání videoklipu bude svým způsobem poslední rozlučka s našimi ex-kolegy Štěpánem, Mírou a Ondrou, kteří v klipu účinkují. Až dokončíme tento úkol, může naší kapele naplno začít nová éra, jejímž hlavním úkolem bude tvorba debutového dlouhohrajícího CD.

Již nyní se usilovně věnujeme dokončení veškerého materiálu. Samotná tvorba CD ještě nějakou dobu potrvá – až vše doskládáme a dotextujeme, čeká nás domácí demonahrávání, při kterém každou skladbu do poslední noty vyladíme. Až potom zamíříme do studia. Celé to může trvat půl roku nebo rok – nespěcháme. Hlavní pro nás bude nikoli rychle, nýbrž kvalitně odvedená práce.

Nakonec je třeba zmínit koncerty, které na podzim chystáme. Zatím to vypadá především na severní polovinu Moravy, ale nejspíš se poprvé vypravíme i za hranice naší vlasti. Ale o tom zase příště.


Publikováno: 30. 06. 2017
Autor: Mikael

Fotogalerie