Nejbližší koncerty
  • 26. 04. 2024OBSCENE EXTREME WARM UP TOUR 2024 - tentokrát za účasti I...
  • 26. 04. 2024The Stubs (PL) + Arrogant Twins + Neuro Bats
  • 28. 04. 2024Neděle 28.4.2024 PARLAMENT CLUB PLZEŇ. SLOW FALL (Finla...
  • 29. 04. 2024RAEIN (IT) + Stormo (it) + Nervy
  • 04. 05. 2024Při příležitosti vydání split LP Toxic future / Life disa...
  • 06. 05. 2024CLOAKROOM (USA, Relapse) + PANENSKÉ PLAMENY
  • 09. 05. 2024NĀV + Łūt
  • 10. 05. 2024Již dvanáctý ročník rodinného metalového festu BUGRFEST p...
ETEF 2024 (19.-20. 7. 2024)

Pořád váháte s účastí na letošním ročníku OBSCENE EXTREME FESTIVALU? Třeba vás přesvědčí slova těch nejzasvěcenějších, kteří se o tomto festivalu rozpovídali:

Danny Lilker - NUCLEAR ASSAULT/BRUTAL TRUTH / VENOMOUS CONCEPT: "Když myslím na OEF, tak myslím na kurevsky výbornou party! Kombinace skvělé organizace (každý v OEF crew je nej), výběr kapel a celkové okolí areálu v Trutnově pro mě dělají z OEF nejlepší festival! Teď svýmu kámošovi Čurbymu nelezu do prdele, ale myslím to vážně! Nenapadá mě nic, co by chtělo ohledně OEF v příštích letech změnit. Já jen doufám, že tu bude navěky.     
Když na OEF hráli BRUTAL TRUTH v roce 2007, tak jsem měl zajímavý zážitek. Pět minut před tím, než jsme měli začít hrát, jsem odložil basu a běžel na záchod. Za minutu jsem byl zpátky, vzal jsem basu a zjistil, že je totálně rozladěná. Snažil jsem se to naladit, ale nešlo to. Když jsem se pak podíval blíž, uviděl jsem, že na zadní straně basy na pražci je prasklina. Bylo to totálně zlomené!! Na poslední chvíli jsem si tak musel půjčit basu od basáka z BIRDFLESH, který byl tak milý, že mi s tímhle náhlým a velkým problémem pomohl. Show jsme odehráli bez problému a dokonce jsme ji nahráli na naše DVD “For The Ugly and Unwanted, This Is Grindcore”. Shit happens!!!"

Tony - MUNICIPAL WASTE: "Pro mě je Obscene Extreme jeden z nejotevřenějších a nejzábavnějších festivalů, kterých jsem se kdy zúčastnil. Úsilí, které Čurby investoval, aby narval lidem extrémní muziku do ksichtu bez toho, aby se vyvyšoval, byl negativní či příliš tlačil na pilu, je vskutku inspirativní. Tenhle festival mi dal možnost spatřit nespočet kapel z celého světa, které bych normálně neměl šanci vidět nebo slyšet (a cestuju hodně!) Neumím si ani představit, kolik jiných lidí bylo ovlivněno tím, co tady zažili. Obscene Extreme je taky jeden z nej DIY festivalů, jichž jsem se účastnil. Doufejme, že za pár let to bude velmi podobné jako je to dnes a nestane se z toho festival plný sračkoidní všehochuti, jakých je dnes mnoho. Na dalších 15 let OEF!"


Juan Brujo - BRUJERIA: "OEF je nejšílenější festival, jaký jsem bez pochyb v životě viděl! Nářez, až se ti postaví! Hopněte na pódium a fatálně si skočte! Borci se zpřeráženýma nohama paří z pódia! Ptáte se na styl oblékání? Nebojte se, oblečení je pro hudebníky, fanoušky a metaláky na OEF volitelné! Navlečte si kondom a skočte z podia…. Nevadí, že borcům v kotli vypíchnete oči! To je OEF, bastardi! Není žádný druhý! Ať žijí páskové z Mexika! Ať žije OEF!"

Matt Harvey - EXHUMED: "OEF není jen hudební festival, je to skutečná oslava – kde šílenec může být šílencem. Má osobní kouzlo a rychlejší bicí, než jakýkoliv jiný fest, který znám. Na tři dny se můžete odvázat při nejintenzivnější muzice a nejšílenějších fanoušcích na týhle straně hrobu. Když jsme tam byli v roce 2001 a měli jsme jít na podium, přišla bouře, a my jsme skončili chlastáním ve starém bunkru ve festivalovém areálu. Mysleli jsme si, že bude celá noc zrušena, takže jsme to tam pěkně sázeli, ale po hodině a půl se bouřka rozešla a my jsme se dostali na podium před masu šílených maniaků, kteří se královsky bavili. Nikdy na tu noc nezapomenu! Já a zbytek EXHUMED se už těšíme na letošní zážitky na OEF a after-party. Takže se připravte na krev, střeva a nábojové pásy, až nastoupíme na pódium. Uvidíme se tam, šílenci!"

Lugubrious - HAEMORRHAGE: "Tento rok se znovu vracím do svého druhého domova. Všichni bychom měli být připraveni na novou záplavu lidských orgánů a stříkající krev amputovaných končetin. HAEMORRHAGE velmi rádi tráví čas se všemi grindcorovými maniaky ve světovém centru HLUKU. Vítejte v Trutnovské márnici. Červenec roku 2001 v Trutnově na Obscene Extreme…. Česká vláda nařídila okamžitě přerušit všechny fesťáky pod otevřeným nebem konané v zemi. Přišla bouře a blesky a všem návštěvníkům naháněla strach svým velkým elektrickým potenciálem. Stále si pamatuji, jak jsme se my a členové EXHUMED schovali v zadní části jeviště. Nakonec ale, když se mnoho fanoušků vrátilo ze stanů a ubytování, mohl koncert zase pokračovat a trval až do samého rána."

Veškeré novinky sledujte na www.obsceneextreme.cz !!!!


Publikováno: 01. 06. 2017
Autor: Peťan